Hirvijauhelihakeitto
Julkaistu 14.11.2003 15:11(Päivitetty 01.03.2005 13:40) Copyright MTV Oy 2001/ Kotimaiset Kasvik
-
1 sipuli
-
pala selleriä
-
2 porkkanaa
-
6 perunaa
-
1/2 pkt pekonia
-
300 g hirven jauhelihaa
-
1 l vettä
-
2 laakerinlehteä
-
10 valkopippuria
-
suolaa
-
tuoretta persiljaa
- 1. Kuori ja paloittele juurekset. Hienonna sipuli.
- 2. Hienonna pekoni ja paista se pannulla. Lisää hirvijauheliha ja paista sitä hetki.
- 3. Lisää hienonnettu sipuli, selleri ja porkkanat ja hetken kuluttua vesi.
- 4. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää sitten paloitellut perunat. Mausta laakerinlehdillä ja kokonaisilla valkopippureilla.
- 5. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Mausta lopuksi suolalla. ja koristele hienonnetulla persiljalla.
- Toim. Sonja Blåberg ja Ari Malmberg
- 09:07
- 06:39
Eilen21:50
Eilen20:37
Eilen18:52