Hillary Clinton pukeutui suomalaiseen ikisuosikkiin: Poseeraa somessa miljoonille seuraajilleen Marimekon klassikkomekossa

Vuoden 2016 demokraattien presidenttiehdokas ja Yhdysvaltain entisen presidentin Bill Clintonin vaimo Hillary Clinton poseeraa Instagram-kuvassaan Marimekon klassikkomekossa.

Suomen aikaan noin seitsemältä illalla julkaistussa kuvassa Clinton hymyilee iloisesti useilla aloilla ansioituneen Lin-Manuel Mirandan vieressä.

Ylleen Clinton on valinnut ajattoman ikisuosikin Marimekon Kihlatasku-mekon.

Kihlatasku-mekko on Vuokko Eskolin-Nurmesniemen 1960-luvulla suunnittelemaa Nadja-printtiä, jossa on tummalla pohjalla pieniä slaavihenkisiä kuvioita. Noin polvimittaisessa mekossa on pyöreä pääntie, napitus edessä ja lisäksi siinä on useita iloisen värisiä taskuja. 

Marimekon nettisivuilla Mekon hinta on 119 euroa.

Clintonilla on Istagramissa yli 4,7 miljoonaa seuraaja. Reilussa tunnissa kuvaan oli kerääntynyt valtava määrä tykkäyksiä ja kommenttejakin yli tuhat.

Monet Clintonin seuraajista ovatkin tunnistaneet mekon Marimekon klassikoksi. Kaikki kuosin tunnistajat eivät ole olleet suomalaisia, vaan he ovat kotoisin eri puolilta maailmaa.

Clinton on ennenkin ilmaissut kiinnostuksensa Marimekon tuotteita kohtaan. Esimerkiksi vuonna 2012 Suomen-vierailullaan Clinton vieraili Marimekon Herttoniemen tehtaanmyymälässä yhtiön toimitusjohtaja Mika Ihamuotilan kanssa.

Clinton sai tuolloin myös Suomen ulkoministeri Erkki Tuomiojalta lahjaksi Marimekon laukun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja