HIFK:n tähtipakki veisteli melkoisen kevennyksen onnistumisistaan

HIFK tekee 2-2 maalin 1:06
Tällä osumalla Jukureita vastaan HIFK-puolustaja Petteri Lindbohm venytti maaliputkensa neljän ottelun mittaan.

HIFK ja Jukurit pelasivat jääkiekon Liigassa huippujännittävän ja värikkään sekä vauhdikkaan ottelun 7 255 katsojan edessä. Johto vaihtui tiuhaan, lopussa kotijoukkue HIFK punnersi rankkareilla 4–3-voittoon.

– Menetetään johto kolmannessa erässä, ja tullaan vielä takaisin. Tasainen peli, molemmilla omat etsikkoaikansa, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen listasi tv-haastattelussa.

Avausosuma syntyi jo 15 sekunnissa liigan tilastokärjen, torjuntaprosentti 96,97, Jukurien Rasmus Korhosen taakse. 

HIFK tekee 1-0 maalin 0:59
HIFK-kapteeni Ilari Melart tälläsi avausmaalin ottelun ensimmäisellä laukauksella 15 sekunnissa.

Helsinkiläisisännät menettivät kuitenkin otteensa nopeasti, ja Korhosen sijaan Roope Taponen joutui kiekkosateeseen.

Vierasjoukkue osoitti toistuvasti niin yksilötasolla kuin kentällisilläkin, että se ei ole sattumalta alkusyksyn parhaimmistoa.

Jukurien akilleen kantapääksi osoittautui keskiviikkona vaihtovirheet. Joukkueelle tuomittiin kaksi kaksiminuuttista ylimääräisen pelaajan menosta jäälle. Alkuun kolme ylivoimaa hassannut HIFK:n tähtipuolustaja Petteri Lindbohm onnistui ratkaisevasti. Hän jatkoi jo neljännessä pelissä perättäin maalitehtailuaan heti jälkimmäisen liikaa pelaajia jäällä -jäähyn jälkeen. Lindbohm tasoitti 2–2:een ja hetkeä myöhemmin isännät karkasivat 3–2:een.

– Joskus on neljässä harjoituksessa putkeen tullut tehtyä (maali). Ei ole peleissä varmaan ollut näin pitkää (putkea), HIFK:n Lindbohm veisteli.

Näet Lindbohmin tuoreimman maalin Jukurien verkkoon ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat