Mainos

Herttuatar Meghanin veli avautuu kovasanaisesti – uskoo kuninkaallisen äidin joutuvan mustalle listalle: "Seuraava suhde, joka putoaa kartalta"

6:07
Brittihovin uusin tulokas esiteltiin maailmalle

Thomas Markle Jr. pelkää herttuatar Meghanin äidin olevan seuraavana kuninkaallisten "jäädytysjonossa". 

Herttuatar Meghan liittyi kuninkaalliseen perheeseen toukokuussa 2018 mentyään naimisiin prinssi Harryn kanssa. Jo pariskunnan häiden alla ilmi tulivat Meghanin yhdysvaltalaisten sukulaisten oikut, joiden seurauksena Marklen perhe on ollut jatkuvasti otsikoissa ja kohujen kohteena. 

Meghanin isän Thomas Marklen oli muun muassa tarkoitus saattaa tyttärensä alttarille kuninkaallisissa häissä, mutta häiden alla ilmi tuli Marklen tekemä yhteistyö yhdysvaltalaisen paparazzin kanssa. Lopulta Markle perui tulonsa häihin terveyssyihin vedoten. 

Tämän jälkeen Meghan ja hänen isänsä eivät ole nähneet toisiaan, eikä Meghan ole käytännössä ollut tekemisissä muidenkaan sukulaistensa kanssa isänsä puolelta. Ainut sukulainen, jonka kanssa Meghanin tiedetään olevan hyvin läheinen ja joka on edustanut itsekin kuninkaallisten rinnalla, on herttuattaren äiti Doria Ragland

Meghanin velipuoli, 53-vuotias Thomas Markle Jr. kuitenkin on esittänyt epäilyksensä siitä, että myös herttuattaren äiti jäädytettäisiin lopulta kuninkaallisten piiristä. 

– Luulen sen olevan seuraava suhde, joka putoaa kartalta. 

Thomas Markle Jr. toivoo, että Meghan ymmärtää sukulaistensa merkityksen. Hän myös epäilee, ettei herttuatar olisi läsnä vaikka heidän isälleen tapahtuisi jotain. 

– Olet nyt äiti, toivon että olet kasvanut ja kypsynyt tarpeeksi ymmärtääksesi, että perhe on erittäin tärkeä. 

Marklen perhe on osoittanut viime aikoina pelkäävänsä, etteivät he tapaa Meghania enää koskaan, tai näe hänen toukokuussa syntynyttä esikoistaan Archie Harrisonia. Thomas Markle Jr:n mielestä kuninkaallisen perheen jäsenten tulisi pakottaa Meghan lähestymään perhettään, sillä asia tulee muuten vaivaamaan tätä koko hänen loppuelämänsä. 

– Mielestäni kuningattaren tulisi puuttua peliin ja käskeä Meghania tekemään sovinnon isänsä ja perheensä kanssa. 

Meghanin velipuoli arvostelee myös herttuattaren ylellistä elämäntyyliä sekä sitä, kuinka tämä antoi veronmaksajien rahoittaa uuden kotinsa miljoonia maksaneen remontin. 

– Ymmärrän, kuinka tämä voi olla hyvin suuri pettymys brittiläisille, varsinkin kun on paljon ihmisiä jotka kamppailevat jatkuvasti toimeentulonsa kanssa. 

– Henkilökohtaisesti minusta tuntuu etten tunne tätä Meghania enää. Isäni ei tunne tätä Meghania enää. 

Meghanin tiedetään lähestyneen isäänsä tunteikkaalla ja henkilökohtaisella kirjeellä, jossa tytär kertoi isänsä rikkoneen tämän sydämen tavallaan vuotaa kaikki yksityiset asiat median riepoteltavaksi. Thomas Markle esitteli myös herttuattaren kirjeen julkisuudessa. 

Lähde: The Sun

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja