Herttuatar Meghanin siskon kipakat synttärionnittelut – vertaa prinssi Harrya hamsteriin

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen 0:45

Meghanin sisarpuolen välit kuningasperheeseen ovat hyytävät.

VIDEO: Harry ja Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen.

Britannian prinssi Harry täytti lauantaina 34 vuotta. Harryn käly Samantha Markle onnitteli prinssiä erikoisella tavalla.

–  Hyvää syntymäpäivää, Harry! Samalla kun ahmit kakkuasi, mieti niitä syntymäpäiväonnitteluja, joita et koskaan lähettänyt appiukollesi, Markle tviittasi piikikkäästi.

Tviitin yhteydessä Markle julkaisi kuvan oranssista hamsterista, joka syö kakkua paperinen juhlahattu päässään.

Samantha Markle on aiemminkin arvostellut Harrya ja herttuatar Meghania kovasanaisesti. Kun Meghan vietti syntymäpäiviään elokuussa, Samantha tviittasi:

–  Hyvää syntymäpäivää Meg! Olisi oikein ihanaa ja soveliasta, jos lähettäisit isälle myöhäisen syntymäpäiväkortin 18. kesäkuuta johdosta.

Samantha Markle on aiemmin perustellut ronskeja kommenttejaan sanomalla, ettei kuninkaallinen protokolla koske Meghanin perhettä.

– Olen työskennellyt mediassa suurimman osan elämästäni, joten se, että siskoni on yhtäkkiä kuninkaallinen, ei estä minua jatkamasta, hän näpäytti.

– Totuus on, että meidän kaikkien pitää selviytyä. Raha pyörittää maailmaa, eli jos haluatte kutsua sitä rahastamiseksi, siitä vaan. En kuitenkaan usko, että kukaan kieltäytyisi puhumasta kuninkaallisista maksua vastaan. Olemme perhettä, mutta kuninkaallinen protokolla ei koske meitä.

Lähde: E online

Lue myös:

    Uusimmat