Herttuatar Meghanin isän raju avautuminen: ”Hänelle olisi kaiketi helpompaa, jos olisin kuollut”

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen satumainen rakkaustarina 3:20

Thomas Markle kertoo, ettei hän ole ollut tyttärensä kanssa missään tekemisissä sitten viime toukokuun. Markle väittää, että herttuatar Meghan ja muu brittihovi ovat sulkeneet hänet täysin ulkopuoliseksi.

VIDEO: Harryn ja Meghanin satumainen rakkaustarina

Britannian prinssi Harryn appiukko, herttuatar Meghanin isä Thomas Markle kertoo avoimesti tulehtuneista perhesuhteistaan The Mail on Sundayn haastattelussa.

Markle on puhunut tyttärensä kanssa viimeksi toukokuussa, juuri ennen kuin Meghan ja Harry astelivat alttarille kuninkaallisissa häissä. Marklea ei häissä nähty. Hänen piti saattaa tyttärensä alttarille, mutta mies perui tulonsa vain kaksi päivää ennen häitä.

Ennen sitä hän oli jäänyt kiinni paparazzikuvien lavastamisesta. Hän perui tulonsa terveysongelmiin vedoten.

Nyt Markle kokee, että kuningasperhe haluaa hiljentää hänet kokonaan.

– Minua loukkaa se, että hän [Meghan] on sulkenut minut tyystin ulkopuoliseksi. Minulla oli ennen suora puhelinnumero hänen apulaisilleen palatsissa, mutta sen jälkeen, kun sanoin muutaman kriittisen sanan hovista ja siitä, miten he ovat muuttaneet Meghania, he pistävät välit poikki, Markle tilittää.

– Hänelle olisi kaiketi helpompaa, jos olisin kuollut. Kaikki sympatia sataisi hänen laariinsa. Mutta toivon silti, että välimme palaisivat. Olisi kauheaa kuolla ilman, että saan puhua Meghanin kanssa.

Markle otaksuu Meghanin olevan hänelle vihainen sen takia, että hän puhui julkisuudessa tyttärensä perhehaaveista. Markle ihmettelee tätä suuresti.

– Meghan on puhunut siitä, miten kovasti hän haluaa perheen, viimeiset kuusi tai seitsemän vuotta. Myös Harry on sanonut samaa. Mutta heti, kun minä sanon sen ääneen, se on väärin, hän toteaa tuohtuneena.

– Kuinka traagista on viedä lapselta isoisä vain sen takia, että sanon muutaman kriittisen sanan kuningasperheestä?

Markle sanoo, että hänellä on tullut mitta täyteen koko kuningasperheen suhteen. Marklen mielestä Meghan ei olisi mitään ilman häntä. Hän korostaa kasvattaneensa Meghania parhaan kykynsä mukaan ja maksaneensa hänelle laadukkaan koulutuksen.

– Minä tein hänestä sen herttuattaren, mikä hän nyt on. Kaikki on minun ansiotani.

Lue myös:

    Uusimmat