Herttuatar Meghanin äiti valmistelee muuttoa Englantiin: "He ovat niin läheisiä"

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn häät huipentuivat James Bond -tyyliin 1:11

Doria Raglandin kerrotaan aikovan muuttaa Lontooseen. 

VIDEO: Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn häät huipentuivat James Bond -tyyliin

Herttuatar Meghanin äiti Doria Ragland osallistui herttuattaren ainoana perheenjäsenenä tämän häihin 19. toukokuuta Windsorin linnassa. Nyt Ragland valmistelee muuttoa Yhdysvalloista Englantiin ollakseen lähempänä tytärtään ja tämän puolisoa prinssi Harrya.

Perheelle läheinen ystävä kertoo, että Ragland pystyisi mahdollisesti toteuttamaan muuton jo ensi kuussa, jolloin hän voisi viettää 62-vuotissyntymäpäivänsä Iso-Britanniassa.

Raglandin kerrotaan tehneen vaikutuksen kuninkaalliseen perheeseen Harryn ja Meghanin häiden aikana sekä niiden jälkeen. 

Toisin kuin esimerkiksi Raglandin entinen aviomies, herttuatar Meghanin isä Thomas Markle sekä muut herttuattaren sukulaiset, Ragland ei ole koskaan lyönyt rahoiksi häiden ansiosta esimerkiksi antamalla haastatteluita tyttärensä romanssiin liittyen.

Ragland on valmistellut muuttoaan jo hyvän tovin. Toukokuussa hän lopetti työnsä sosiaalityöntekijänä Los Angelesissa. Hänen on myös nähty liikkuvan henkivartijan kanssa. 

Raglandin kerrotaan olevan erittäin innoissaan muutosta Lontooseen.

– Hän on erittäin lojaali Meghanille, eikä pettäisi ikinä hänen luottamustaan niinkuin kaikki muut heistä. He ovat niin läheisiä, Raglandin lähipiiristä kerrotaan.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat