Herttuatar Camilla on suuri Tanssii Tähtien Kanssa -fani – piti koskettavan puheenvuoron BBC:llä ohjelman finaalissa

Näin sujuu sääennuste prinssi Charlesilta 0:27
Kuninkaallinen ennuste! Näin prinssi Charles suoritui sään ennustamisesta

Herttuatar Camilla nähtiin videoyhteyden välityksellä Britannian Tanssii Tähtien Kanssa -finaalissa.

Cornwallin herttuatar Camilla tiedetään Britanniassa kovaksi Tanssii Tähtien Kanssa -faniksi. Lauantaina herttuatar vieraili videoyhteyden välityksellä BBC:llä ohjelman alkuperäisversion Strictly Come Dancingin finaalilähetyksessä.

73-vuotias herttuatar kiitteli vuolaasti ohjelmaa siitä, että se on nostattanut tunnelmaa poikkeusolojen aikana.

– Se on nostattanut meidän tunnelmaamme, ja koko kansan tunnelmaa, Camilla kehaisi Daily Mailin mukaan.

– Olen hyvin innoissani finaalista, ja tiedän jo, ketä aion äänestää! Tahdon esittää suuret kiitokset teille kaikkien ohjelman katsojien puolesta, herttuatar jatkoi ja kiitteli vuolaasti ohjelman tuotantoa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun ohjelmassa nähtiin kuninkaallisia. Aiemmin syksyllä oman videotervehdyksensä esitti prinssi Harry,joka ilmaisi niin ikään videon välityksellä tukensa vielä tuolloin kilvassa mukana olleelle ystävälleen JJ Chalmersille.

Brittilehti The Sun uutisoi ennen finaalia lähteidensä paljastaneen, että Camilla on ohjelman suuri fani ja on äänestänyt koko kauden ajan viikoittain suosikkejaan. Herttuatar vieraili puolestaan lehden mukaan suosikkiohjelmansa kulisseissa myös vuonna 2011.

– Hän on suuri fani ja tahtoi olla mukana ohjelmassa. Kun häntä pyydettiin lähettämään videoterveiset finaaliin, hän suostui heti, kertoo lähde.

– Camilla on sanonut, että hän tahtoisi mukaan kisaan, mutta kuninkaallisena protokolla ei sallisi sitä.

Lue myös:

    Uusimmat