Mainos

Hermian surmasta lisätietoja – Näitkö tätä miestä?

Pirkanmaan poliisi on saanut viikonlopun aikana lisää havaintoja miehestä, joka saattaa liittyä 5.9.2011 Hermian tiedepuiston lähistöllä tehdyn kiinalaisnaisen surmaan.

Henkirikoksesta etsitään 25-40-vuotiasta mieshenkilöä. Miehen hiukset ovat väriltään tummat ja lievästi aaltoilevat. Miehen pituus on 180 senttimetriä, paino noin 80-85 kilogrammaa. Epäillyn ruumiinrakennetta poliisi kuvailee normaaliksi tai hieman rotevaksi. Miehellä on pyöreät kasvot ja hän on poliisin mukaan suomalaisen näköinen.

Mies oli pukeutunut vaaleaan paitaan ja tummiin, löysän oloisiin housuihin.

Ensimmäinen havainto miehestä on Kuiskaajanpolulta, kun hän on juossut Näyttelijänkatua kohti. Seuraava havainto on Eino Salmelaisen Kadun ja Sinitaipaleen väliseltä kävelytieltä miehen juostessa pohjoista kohti.

Viimeinen havainto miehestä on Hermiankadulta noin kello 13.50, kun hän on kävellyt Hervannan valtaväylän yli Atomikujalle länttä kohti.

Poliisi pyytää havaintoja miehestä nyt koko Hervannan alueelta 5.9.2011. Tiedot voi ilmoittaa poliisin numeroon 050-399 8024 tai sähköpostiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.