Henrik Haapala riehui SM-liigassa kolme pistettä yhteen erään – huippuvetoa varjosti ikävä tilanne: "En viitsinyt kiroilla siinä penkillä"

Ilves tekee 2-0 maalin 1:23
Henrik Haapala kuritti SaiPaa toisessa erässä.

Henrik Haapala joutui sunnuntaina toisen erän alussa SaiPan pelaajan taklauksen alle ja poistui hetkeksi Ilveksen pelaaja-aitiosta. Hetkeä myöhemmin hän palasi ja teki voittomaaliksi jääneen 2–0-osuman.

Ilves voitti SaiPan lopulta murskaavasti 8–1 jääkiekkoliigan ottelun yli 7000 katsojan iloksi.

–  Kun oli perhepeli, niin en viitsinyt kiroilla siinä penkillä, kun vähän sattui. Kävin kävelemässä käytävällä, en mennyt edes koppiin saakka, Haapala sanoi.

Voit katsoa Haapalan komean osuman pääkuvan videolta.

SaiPa tuli pian maalin päähän, mutta seuraavassa vaihdossa Haapala antoi syötön Petri Kontiolalle, joka teki 3–1-maalin, eikä sen jälkeen voittajasta ollut enää epäselvyyttä. Haapala täydensi myöhemmin loistavan eränsä vielä toisella syöttöpisteellä.

–  Yksi välipäivä tuli tarpeeseen kaveriin verrattuna. Saimme hyvän draivin päälle toisessa erässä. Itselläkään ei ollut varaa lepsuilla. Meillä on viisi ketjua hyviä hyökkääjiä, Haapala korosti.

Voitto oli Ilvekselle kuudes peräkkäinen, ja SaiPan kolmen voiton putki katkesi.

Ilves teki kaksi ylivoimamaalia, mutta vasta 6–1-maali oli joukkueelle sunnuntaina ensimmäinen sellainen.