Henna Tuomisen tanssiryhmä laittaa miesten päät pyörälle – katso

Tauski Peltosen kanssa lauantaina vihittävä Henna ehti poseerata hääkiireiden keskellä uuden tanssiryhmänsä kanssa MTV3.fin Viihdeuutisille.

NiceKone-tanssiryhmän kanssa poseerannut Henna Tuominen hehkuu tuoreissa kuvissa onnellisen naisen säteilyä. Hennan ja Tauskin rakkaus saa sinettinsä tulevana lauantaina Turun Tuomiokirkossa, eikä Henna pysty peittelemään onneaan ulkopuolisilta.

Onnellisuus hehkuu Hennan kasvoilta myös Helsingin Seurasaaressa otetuissa kuvissa, joissa morsian poseeraa tuoreen tanssiryhmänsä kanssa.

Aiemmin Henna tanssi Lamourettes-tanssiryhmässä, mutta jätti ryhmän kesän alussa. Omaan NiceKone-tanssiryhmään kaunottaret valikoitiin tiukan seulan kautta.

Kesän aikana koottu tanssiryhmä koostuu eri-ikäisistä tanssialan ammattilaisista, jotka ovat tehneet tanssityötä jo usean vuoden ajan.

– Kyseessä on ammattitaitoinen porukka, joka koostuu vahvoista, näyttävistä naisista. Nuorin tanssijoista on 18-vuotias, mutta suurin osa on lähempänä kolmeakymppiä. Upea joukko aikuisia naisia, Henna kertoo Viihdeuutisille.

– Paljon tuli hakemuksia, mutta olin valinnoissa kriittinen. Pitää olla vahva ammattitaito ja tällä alalla ulkonäkö pitää olla kunnossa, ikävä kyllä. Onneksi nämä naiset tietävät alan todellisuuden ja ymmärtävät, että tämä on täyttä työtä eikä vain mikään harrastus.

Näyttävän naisryhmän ensiesiintyminen on elokuun 25. päivä, jota varten ryhmä on treenannut jo lukuisia tunteja.

– Show ei jätä ketään kylmäksi. Luvassa on sporttinen show, seksikkyyttä unohtamatta, Henna lupailee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat