Henna Kalinaisen vinkit terveellisiin elämäntapoihin: Juokaa vain vähän skumppaa!

Viidakon tähtösistä ja Aurinkorannan tähtöset -sarjasta tuttu Henna Kalinainen kertoo olevansa kyllästynyt bilettämiseen ja aikoo tänä kesänä nauttia terveellisistä elämäntavoista.

Henna Kalinaisen kesäloma ei tänä vuonna suju samalla tavoin kuin aikaisemmin.

– Yleensä olen kesällä vetänyt ihan ranttaliksi, mutta nyt aion urheilla ja paljon, hoitaa mun koiranpentua ja nauttia luonnosta. Olen saanut tarpeekseni bilettämisestä ja haluan viettää ihan tavallista elämää ja rauhoittua, hän kertoo.

Kalinainen aikookin suunnata joka aamu Kaivopuistoon aamulenkille ja nauttia terveellisistä elämäntavoista. Millaisia vinkkejä hän antaa lukijoille, jotka suunnittelevat samaa?

– Alkoholia ei kannata nauttia liikaa. Se syö niin paljon kesäpäiviä, koska tarvitsee aina sen seuraavan päivän juhlimisesta palautumiseen. Nauttikaa kevyttä ruokaa. Itse ainakin rakastan raikkaita salaatteja ja nautin hyvistä viineistä ja skumpasta aina välillä, mutta ei mitään hirveitä kännejä, hän kertoo.

Myös liikunta on tärkeää.

– Aamulenkki piristää päivää tosi paljon. Välineurheilu on myös tosi hyvä, itse käyn rullaluistelemassa ja minigolfaamassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja