Helsinkiläismies voitti kolme suurta voittoa samasta Keno-arvonnasta – yhteissumma yli puoli miljoonaa: "Tämä on erittäin poikkeuksellista"

Helsinkiläismiehellä oli poikkeuksellisen hyvää tuuria tiistai-illan Keno-arvonnassa, kun hän voitti jopa kolme suurta voittoa yhdellä kertaa, Veikkaus tiedottaa.

Sama henkilö voitti samasta Keno-arvonnasta kaksi 250 000 euron voittoa, sekä lisäksi hänellä oli osuus 200 000 euron porukkavoitosta. Siitä hänen osuutensa on 40 000 euroa.

Yhteissumma on siis 540 000 euroa.

– Tämänkaltaisia voittorykelmiä ei muistu mieleen montaa Kenon historiasta. Tämä on siis erittäin poikkeuksellista, sillä jo ylipäätään useamman suurvoiton löytyminen yhdestä Keno-arvonnasta ei ole kovin yleistä, toteaa Veikkauksen liiketoimintapäällikkö Simo Salmela tiedotteessa.

Miehen voitot eivät olleet Kenon suurimpia mahdollisia täysosumia, mutta se tuskin moninkertaista voittajaa harmittaa.

Veikkaus on tavoittanut voittajan, mutta tämä ei halunnut kertoa tunnelmistaan enempää.

Video: Kouvolan R-kioskilla pelattu lottorivi teki kymmenestä ihmisestä miljonäärin elokuussa – näin paikalliset kommentoivat jättipottia

Kouvolan R-kioskilla pelattu lottorivi teki kymmenestä ihmisestä miljonäärin – näin paikalliset kommentoivat jättipottia 3:16

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja