Helsingissä vaaditaan riippumatonta selvitystä pormestarin johtamistyylistä – Vapaavuori: Asiat henkilöityvät ja nousevat otsikoihin

Tyytymättömyys Helsingin pormestarin johtamistyyliin on purkautunut julkisuuteen 2:13
Tyytymättömyys Helsingin pormestarin johtamistyyliin on purkautunut julkisuuteen.

Helsingin pormestari Jan Vapaavuorta kritisoidaan julkisuudessa kovin sanoin. Hänen johtamistyyliään pidetään huonona ja käytöstä paikoin epäasiallisena.

Tänään kritiikki on purkautui julkisuuteen asti Helsingin Sanomien artikkelissa

Pormestari Jan Vapaavuori sanoo MTV Uutisten haastattelussa, että uuden pormestarimallin takia asiat henkilöityvät ja nousevat otsikoihin. 

– Kaupungin vahvuus on kuitenkin, että useimmista isoista asioista pystytään sopimaan, sanoo Vapaavuori.

Valtuustoryhmät vaativat selvitystä

Sosiaalidemokraattien, vihreiden ja vasemmistoliiton valtuustoryhmien puheenjohtajat ovat vaatineet tänään Twitterissä riippumattoman selvityksen tekemistä.

– Nämä työilmapiiriin ja työskentelyolosuhteisiin liittyvät syytökset kaupungintalolta ovat kyllä mielestäni vakavia ja kannatan ulkopuolisen asiantuntijaselvityksen tekemistä, sanoo Helsingin kaupunginvaltuuston demariryhmän puheenjohtaja Eveliina Heinäluoma

Kokoomusryhmässä kuohunta nähdään vanhan ja uuden törmäyksenä.

–Tässä saattaa olla kysymys siitä, että niin sanotusti vanha maailma ja uusi muutosta korostava tyyli ottavat yhteen, sanoo kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov.

Katso videolta, miksi Helsingin johdossa riidellään. 

Lue myös:

    Uusimmat