Helsingin raidetyöntekijät järjestää mielenilmauksen huomenna – nämä ovat vaikutukset metro- ja raitiovaunuliikenteeseen

Metro liikennöi tiistaina ja keskiviikkona harvennetun aikataulun mukaisesti.

Helsingin raidetyöntekijät järjestää mielenilmauksen, joka saattaa aiheuttaa haittaa metro- ja raitiovaunuliikenteeseen.

Mielenilmaus järjestetään tiistaina. Mielenilmaukseen osallistuvat ovat pääosin Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksen kaluston ja infran kunnossapidon työntekijöitä.

HKL pyrkii minimoimaan matkustajille mielenilmauksesta aiheutuvan haitan, ja liikennöimään metroa ja raitiovaunuja mahdollisimman lähellä normaalia. Metroliikenteen osalta tämä tarkoittaa sitä, että tiistaina ja keskiviikkona ajetaan harvennetun aikataulun mukaisesti.

Liikennöinnin aloitus ja lopetusajat ovat kuitenkin lähellä normaaliaikatauluja.

Mielenilmauksen ei pitäisi tämän hetkisen arvion perusteella vaikuttaa raitiovaunuliikenteeseen.

Häiriöt päivän aikana metro- ja raitiovaunuliikenteessä ovat mahdollisia, mikäli rataverkossa tai kalustossa tapahtuu vikaantumisia.

Huoltojen viivästymisen ja siitä aiheutuvan kalustopulan vuoksi metroliikenteessä ajetaan harvennettua liikennettä myös keskiviikkona ja häiriöt ovat mahdollisia erityisesti keskiviikkoaamuna.

Lue myös:

    Uusimmat