Vankeustuomiota ulkomailla pakoillutta Janne "Nacci" Tranbergiä epäillään törkeistä huume- ja dopingrikoksista – huumekokonaisuudessa useita epäiltyjä

Poliisi etsii kuumeisesti Janne"Nacci"Tranbergia, mies vain päivittää kuulumisiaan sosiaaliseen mediaan – MTV Uutiset tavoitti Suomen etsityimmän rikollisen 6:14
Rikospaikka tavoitti Janne "Nacci" Tranbergin puhelimitse pakomatkan aikana.

Kaksi vuotta vankeustuomiota pakoillutta entistä jengipomo Janne "Nacci" Tranbergiä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Pitkään etsintäkuulutettuna ollut entinen Cannonball-johtaja otettiin maanantaina kiinni Espanjassa.

Tranberg on pakoillut vankilatuomiotaan lähes kaksi vuotta. Nyt häntä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Hänet vangittiin eilen poissaolevana Helsingin käräjäoikeudessa. Vangitseminen liittyy uuteen rikosepäilyyn.

Epäillyt uudet rikokset ovat tapahtuneet 1. maaliskuuta 2016 ja 7. lokakuuta 2019 välisenä aikana. Rikosten tekopaikka on Helsinki ja Etelä-Suomi.

Poliisilla tutkittavana iso huumekokonaisuus

Tranbergin jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Toni Uusikivi Helsingin poliisilaitokselta ei kommentoi mitenkään epäillyn nimeä tai Tranbergin epäiltyjä rikoksia.

Helsingin poliisilaitos tiedotti tänä aamuna, että sillä on tutkittavanaan iso huumausaineisiin liittyvä rikoskokonaisuus. Poliisi on tutkinut kokonaisuutta alkuvuodesta 2019 asti ja tehnyt esitutkinnan aikana useita takavarikoita.

– Kokonaisuudessa on useita epäiltyjä, ja tutkimme tätä muun muassa törkeinä huumausainerikoksina, kertoo tutkinnanjohtaja Uusikivi kommentoi tiedotteessa.

Esitutkintalain vuoksi poliisi ei voi kommentoida epäiltyjen henkilöllisyyksiä.

– En pysty kommentoimaan lainkaan epäiltyjen lukumäärää tai rikosten tekoaikaa tutkintaa vaarantamatta, Uusikivi sanoo MTV Uutisille.

Täällä entinen jengipomo Janne"Nacci"Tranberg otettiin kiinni – epäillään huumausaine- ja dopingrikoksista 4:28

Lue myös:

    Uusimmat