Mainos

Vankeustuomiota ulkomailla pakoillutta Janne "Nacci" Tranbergiä epäillään törkeistä huume- ja dopingrikoksista – huumekokonaisuudessa useita epäiltyjä

6:14
Rikospaikka tavoitti Janne "Nacci" Tranbergin puhelimitse pakomatkan aikana.

Kaksi vuotta vankeustuomiota pakoillutta entistä jengipomo Janne "Nacci" Tranbergiä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Pitkään etsintäkuulutettuna ollut entinen Cannonball-johtaja otettiin maanantaina kiinni Espanjassa.

Tranberg on pakoillut vankilatuomiotaan lähes kaksi vuotta. Nyt häntä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Hänet vangittiin eilen poissaolevana Helsingin käräjäoikeudessa. Vangitseminen liittyy uuteen rikosepäilyyn.

Epäillyt uudet rikokset ovat tapahtuneet 1. maaliskuuta 2016 ja 7. lokakuuta 2019 välisenä aikana. Rikosten tekopaikka on Helsinki ja Etelä-Suomi.

Poliisilla tutkittavana iso huumekokonaisuus

Tranbergin jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Toni Uusikivi Helsingin poliisilaitokselta ei kommentoi mitenkään epäillyn nimeä tai Tranbergin epäiltyjä rikoksia.

Helsingin poliisilaitos tiedotti tänä aamuna, että sillä on tutkittavanaan iso huumausaineisiin liittyvä rikoskokonaisuus. Poliisi on tutkinut kokonaisuutta alkuvuodesta 2019 asti ja tehnyt esitutkinnan aikana useita takavarikoita.

– Kokonaisuudessa on useita epäiltyjä, ja tutkimme tätä muun muassa törkeinä huumausainerikoksina, kertoo tutkinnanjohtaja Uusikivi kommentoi tiedotteessa.

Esitutkintalain vuoksi poliisi ei voi kommentoida epäiltyjen henkilöllisyyksiä.

– En pysty kommentoimaan lainkaan epäiltyjen lukumäärää tai rikosten tekoaikaa tutkintaa vaarantamatta, Uusikivi sanoo MTV Uutisille.

4:28

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja