Helsingin MM-otteluun legendaarinen kehäkuuluttaja

Maailmankuulu amerikkalainen tähtikehäkuuluttaja Jimmy Lennon Jr. kuuluttaa 27. marraskuuta Hartwall Areenalla iskettävän ammattinyrkkeilyn MM-ottelun, jossa kohtaavat Carl Froch ja Arthur Abraham.

Miehet taistelevat Super Six - turnaukseen kuuluvassa ottelussa WBC-liiton ylemmän keskisarjan MM-tittelistä. Ottelu näytetään muun muassa Yhdysvalloissa, Saksassa ja yli muussa 60 maassa. Suomessa ottelun näyttää MTV3 MAX ja Katsomo.fi.

Lennon on kuuluttanut yli 700 ammattinyrkkeilyn MM-ottelu 30-vuotisen uransa aikana. Yli 30 eri maassa MM-otteluita kuuluttanut Lennon ei ole aiemmin esiintynyt Suomessa. Lennonin ”It´s SHOWTIME” - kuulutus on tunnettu ympäri maailmaa.

- On hienoa päästä vierailemaan Helsingissä. Frochin ja Abrahamin välinen MM-ottelu on yksi vuoden odotetuimmista kohtaamisista. Odotan myös paikallisen kyvyn Robert Heleniuksen näkemistä tositoimissa. Heleniuksen voitto Lamon Bresteristä teki hänestä tunnetun Yhdysvalloissakin, Lennon kertoo.

Jimmy Lennon Jr. kuuluttaa Helsingin ammattinyrkkeilyillassa vain ja ainoastaan tapahtuman pääottelun. Illan kaikki muut ottelut kuuluttaa vasta 26-vuotias helsinkiläinen Tuukka Koistinen, joka on jo aiemmin kuuluttanut muun muassa Mikkell Kesslerin MM-ottelun Tanskassa.

- Odotan innolla Lennonin tapaamista. Toisen kehäkuuluttajalegendan Michael Bufferin kanssa pääsin työskentelemään vuosi sitten. Helsingin illassa on erityisen hienoa päästä kuuluttamaan Robert Heleniuksen ja Attila Levinin välistä EU-titteliottelua. Tunnelma tulee varmasti olemaan silloin katossa, Koistinen kertoo innostuneen oloisena.

Boxing Night, lauantaina 27.11.2010 klo 21.00-01.30 MTV3 MAXilla

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat