Mainos

Helsingin metro kulkee jälleen läntisille pysäkeille

Helsingin metro on kulkenut aamusta alkaen jälleen Ruoholahden ja Kampin asemille. Metro kulkee pysähtymättä Rautatientorin aseman ohi ja hidastaa hieman vauhtiaan, mutta muuten sunnuntaista onnettomuutta tuskin huomaa.

Metro liikennöi normaaleilla vuoroväleillä, eikä lisäliikennettä busseilla ja raitiovaunuilla enää ajeta.

Metron kulkua rajoitettiin alkuviikosta Rautatientorin metroasemalla sattuneen vesivahingon takia. Metroasema pysyy kuitenkin suljettuna todennäköisesti useita kuukausia, sillä se joudutaan korjaamaan perusteellisesti.

HKL kertoo, että metron ajaminen Rautatientorin metroaseman ohi on turvallista. Metro liikennöi tästä päivästä alkaen normaaleilla vuoroväleillä eli ruuhka-aikoina noin neljän minuutin välein.

HKL muistuttaa, että lähijunilla Rautatieasemalle tulevien kannattaa kävellä torin yli Kaisaniemen metroasemalle, jos he jatkavat matkaa itäisen Helsingin suuntaan. HKL:n Rautatientorin palvelupiste palvelee asiakkaita normaalisti. Sen sijaan matkalippujen tarkastuksen asiakaspalvelu ja puhelinpalvelu pysyvät suljettuina ainakin tämän viikon ajan. Myös Rautatieaseman Kompassitason lippuautomaatit ovat poissa käytöstä.

(MTV3)

HYPPÄÄ MUKAAN OHJAAMOON HELSINGIN ALLE

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.