Helsingin keskustaa kiersi 140 auton mielenosoitus – poliisi varoitti liikenteen hidastumisesta

Henkilöautojen mielenosoituskulkue aiheutti liikennekatkoja Helsingin keskustassa tänään kello 17.30 alkaen, Helsingin poliisi kertoo. Mielenosoituksen aiheena on Israelin ja Palestiinan välisen konfliktin kiihtyminen, poliisi kertoo MTV Uutisille.

Poliisin mukaan mielenilmauksen takana on palestiinalaistaho, joka ottaa kantaa Israelin ja palestiinalaisten väliseen konfliktiin

Muutamasta kymmenestä henkilöautosta koostuva kulkue ajoi reittiä Mäntymäen kenttä–Mannerheimintie–Erottaja-Eteläesplanadi–Pohjoisesplanadi–Mannerheimintie–Kaivokatu–Mikonkatu–Kaivokatu–Postikatu–Mannerheimintie–Mäntymäen kenttä. Mielenosoituksen on arveltu jatkuvan iltaseitsemään.

– Kaikkien alkuillasta keskustassa liikkuvien kannattaa ottaa huomioon mielenosoituksen reitti ja liikenteen mahdollinen hidastuminen, rikoskomisario Kaarle Lehmus Helsingin poliisin Liikennevalvontatoiminnosta kertoi iltapäivällä poliisin tiedotteessa.

Helsingin poliisi twiittasi iltaseitsemän jälkeen mielenosoituksen päättyneen.

– Noin 140 moottoriajoneuvoa sekä kymmeniä pyöräilijöitä ja sähkölautailijaa osallistui siihen. Mielenosoituskulkue ei enää vaikuta liikenteen kulkuun.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja