Helpot vinkit kumppanin miellyttämiseen

Jokainen parisuhde kaipaa pientä piristystä silloin tällöin. Mitä sinä voisit tehdä kumppanisi hyväksi?

Allwomenstalk.com listasi asiat, joilla nainen voi ilahduttaa miestään helposti. Mutta mitä mies voisi tehdä kumppaninsa hyväksi?

Vinkit naiselle

Meikkaa! Jos yleensä hengaat kotona luonnonlookissa, yllätä mies koristautumalla. Kuuntele sitten kehuja!

Kokeile uutta lookia. Jos hiuksesi ovat aina olleet pitkät, lyhennä ne. Kotonanne asuu yhtäkkiä uusi, seksikäs nainen. Viimeistele look ihanilla alusvaatteilla.

Kirjoita rakkauskirje. Mieskin rakastaa hellää huomiota, vaikka peittelisikin sitä. Pidä häntä kädestä, kun käytte kaupassa.

Kehu miestä! Ihastele ääneen hänen taitojaan tai voimaansa, vaikkapa ystäviesi edessä. Pääset näkemään, kuinka hän häkeltyy ja kiittelee.

Hiero hänen selkäänsä. Moni nainen pyytää miestään hieromaan, mutta antaa harvoin samalla mitalla takaisin.

Vinkit miehelle

Kosketa naistasi. Pitkässä suhteessa naiseen voi iskeä halipula, älä anna sen tapahtua. Viettele hänet uudelleen, ja saat hänet kihertämään kuin pikkutytön.

Sano, että rakastat. Usein mies osoittaa rakkautensa teoin: se on ihana ja hyvä tapa, mutta nainen saattaa silti kaivata sanojasi.

Aja sänkesi. Piikikäs poski todella tuntuu ikävältä naisen kasvoja vasten.

Tiskaa! Suurin osa kotitöistä kaatuu edelleen naisen harteille, joten hän varmasti arvostaa suuresti elettäsi. Voit tarjoutua myös hoitamaan lapsia, jotta hän pääsee kylpyyn tai kävelylle.

Vie hänet yllätysajelulle ja elokuviin. Kuka sanoi, että treffailun pitää loppua parisuhteeseen?

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Allwomenstalk.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat