Helpot kaurarieskat

Leipomalla itse säästät rahaa ja saat kotiin ihanan tuoksun! Helpot kaurarieskat ovat patsi herkullisia myös terveellisiä. Erilaisin hiutalein saat vaihtelua reseptiin: kokeile esimerkiksi KARU Pikakaura -ruishiutaleita.

Helpot kaurarieskat

Noin 12 kpl

  • 6 dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl soodaa
  • 4 dl piimää, jogurttia tai appelsiinimehua
  • 1 dl omena tai porkkana raasteena tai 1 dl juustoraastetta
  • ½ dl voi- tai margariinisulaa

Sekoita aineet keskenään. Lusikoi taikinasta nokareita leivinpaperille uunipellille ja tasoita ne lusikalla ohuiksi rieskoiksi. Ripottele pinnalle kaurahiutaleita.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia kauniin värisiksi.

Nauti kuumana voin tai juuston kanssa.

Vinkki! Voit käyttää reseptiin myös neljänviljan- tai tattarihiutaleita.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lue myös:

    Uusimmat