Leipomalla itse säästät rahaa ja saat kotiin ihanan tuoksun! Helpot kaurarieskat ovat patsi herkullisia myös terveellisiä. Erilaisin hiutalein saat vaihtelua reseptiin: kokeile esimerkiksi KARU Pikakaura -ruishiutaleita.
Helpot kaurarieskat
Noin 12 kpl
- 6 dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
- 1 tl suolaa
- 1 tl soodaa
- 4 dl piimää, jogurttia tai appelsiinimehua
- 1 dl omena tai porkkana raasteena tai 1 dl juustoraastetta
- ½ dl voi- tai margariinisulaa
Sekoita aineet keskenään. Lusikoi taikinasta nokareita leivinpaperille uunipellille ja tasoita ne lusikalla ohuiksi rieskoiksi. Ripottele pinnalle kaurahiutaleita.
Paista 250-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia kauniin värisiksi.
Nauti kuumana voin tai juuston kanssa.
Vinkki! Voit käyttää reseptiin myös neljänviljan- tai tattarihiutaleita.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy