Helmi Loukasmäki, 23, avoimena suhteestaan Dannyyn, 81: "Asiat on muuttuneet"

Danny ja Helmi kurvasivat näyttävästi täydelle torille – katso harvinainen auton esittelyvideo 1:05
Katso myös: Danny ja Helmi kurvasivat näyttävästi täydelle torille – katso harvinainen auton esittelyvideo viime kesältä

Helmi Loukasmäen ja Dannyn välit ovat säännöllisen epäsäännöllisesti otsikoissa.

Musiikkineuvos Dannyn, 81, ja Helmi Loukasmäen, 23, välit ovat olleet säännöllisen epäsäännöllisesti otsikoissa aina vuodesta 2020 saakka. Tuolloin kaksikon välillä huhuttiin olleen sutinaa, mutta he torppasivat suhdehuhut ja kertoivat, että Danny oli palkannut Helmin avustajaksi Rauman-kotiinsa.

Sittemmin Helmi on asunut Dannyn luona, ja kaksikko on muun muassa tehnyt yhteisiä lomareissuja Thaimaan auringon alle. He ovat kertoneet olevansa hyviä ystäviä ja tärkeitä toisilleen.

Parivaljakon välit jaksavat kuitenkin edelleen puhuttaa. Helmi vastaili keskiviikkona 20. maaliskuuta Instagramin Tarinat-osiossa hänelle lähetettyihin kysymyksiin, joista yhdessä udeltiin, onko hän Dannylle muutakin kuin avustaja.

Aloitettiin yhteistyö näin keväällä 4 vuotta sitten ja toimin silloin avustajana. Nykyään välillä huvittaa "avustaja-seuraneiti" nimitykset, Helmi kirjoittaa vastauksessaan.

– Sillä sittemmin asiat on muuttuneet ja nykyään meidän yhteistyö ja ystävyys on niin paljon muutakin, hän jatkaa sydänemojin kera. 

Instagramin Tarina-julkaisut ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Danny ja Helmi olivat MTV Uutisten yhteishaastattelussa Porin SuomiAreenassa viime kesänä, ja he kertoivat tuolloin keskinäisestä suhteestaan ja ystävyydestään.

Helmi kohtasi Dannyn ensimmäisen kerran vuonna 2018. Kohtaaminen mullisti lopulta hänen elämänsä.

– Menin kesätöihin Raumalle auttamaan Dannya. Sen kesän jälkeen totesimme, että meillä on kivaa yhdessä. Ja tässä nyt ollaan. Päätimme jatkaa yhdessä, Helmi kertoi tuolloin. 

– Mennään päivä kerrallaan toisiamme auttaen, hän lisäsi. 

– Helmi oli kirjoittanut silloin ylioppilaaksi ja kovasti osaa tietokonejuttuja. Helmi on niin monipuolinen. Hän osaa sellaisia asioita, mitä minä en enää osaa, Danny jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat