Hellyttävä kuvaushetki oman koiran kanssa sai järkyttävän käänteen, kun lemmikki haukkasi tytön kasvot kitaansa – Laran, 17, kasvoihin jouduttiin ompelemaan 40 tikkiä

Argentiinalaistyttö Lara Sanson koki viime viikolla kauhunhetkiä, kun hänen koiransa puri häntä kasvoihin kesken kuvaamistuokion.

17-vuotias Lara Sanson poseerasi suloisen saksanpaimenkoiransa Kenain kanssa Twitter-kuvia varten keskiviikkona, kun koira yhtä äkkiä puri tyttöä kasvoihin.

Tyttö kertoi tapahtuneesta Twitter-tilillään, jossa hän julkaisi ystävänsä ottaman kuvasarjan. Tapahtuneesta uutisoi muun muassa paikallinen La Nacion -lehti.

Ensimmäisissä kuvissa tyttö halaa koiraansa ja tunnelma on iloinen. Seuraavassa kuvassa Sansonin kasvot ovatkin jo koiran kidassa. Viimeisiesä kuvassa nähdään hänen tikatut ja tulehtuneet haavansa. Kasvoihin oli ommeltu terveyskeskuksessa kaikkiaan 40 tikkiä.

"Kenai on hyvä koira"

Lara Sanson kertoo olevansa suuri koirafani ja että hänellä on itsellään kolme koiraa.

– Kenai, joka puri minua, on hyvä koira, mutta vähän vanha, Sanson toteaa Telefé Noticiasin haastattelussa.

Tyttö arvelee, että koira puri häntä siksi, että hän meni koiraa liian lähelle.

– En tehnyt sitä pahassa tarkoituksessa, Sanson tähdentää.

Sanson sano olevansa onnekas puremasta huolimatta, koska puremat eivät aiheuttaneet hänelle hermovaurioita. Hän toteaa lisäksi pitävänsä tapahtunutta hyvänä opetuksensa siitä, että ei tee vastaavaa enää uudestaan.

Sanson kertoo myös, että Kenaita ei lopeteta tapauksen vuoksi, vaikka ihmiset ovat Twitterissä sitä vaatineet.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja