Helena Ahti-Hallberg ei pelkää näyttäytyä meikittä

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari ja ammattitanssija Helena Ahti-Hallberg kiinnittää uuden ihmisen tavatessaan ensimmäisenä huomiota katseeseen – ja harmittelee, että valitettavan harva uskaltautuu katsekontaktiin. Kenen tähden ulkonäköä vaalea kaunotar ihailee? Missä tilanteissa nainen ei kaipaa ehostusta? Lue lisää!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman timanttinen tuomari ja ammattitanssija Helena Ahti-Hallberg, 43, näyttää tilanteessa kuin tilanteessa säkenöivältä. Kunnallispolitiikassakin aktiivisesti vaikuttanut tanssijakaunotar paljasti vuodenvaihteessa MTV3 Viihteelle joutuvansa miettimään nykyään tarkemmin syömisiään kuin parikymppisenä. Nainen pitääkin sopivaa painoa avainsanana kauneuden ja viehättävän ulkonäön säilyttämiseen vanhenevalle.

– Ainakin itseni suhteen toivoisin sitä, että kilot pysyisivät kurissa. Ylimääräiset tuovat minulle lisää vuosia ulkonäköön. Niin kauan kuin pysyy mitoissaan, on myös helpompi liikkua ja pysyy aktiivisempana.

Niin Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun tuomaroinnin kuin muidenkin edustustilaisuuksien johdosta paljon parrasvaloissa patsastellut Ahti-Hallberg kertoo oman hyvinvointinsa lähtevän liikunnasta.

– Joudun liikunnallisen ammattini takia väkisinkin keskittymään kehonhuoltoon ihan siitä lähtien, että venyttelen ja pidän huolta kehon fyysisestä hyvästä kunnosta.

Puhtaus on kaiken perusta

Kehon hyvinvoinnin lisäksi puhtaus on naiselle puoli ruokaa. Hän pesee säännöllisesti kasvonsa aamuisin ja iltaisin ja käyttää ihoa helliviä rasvoja. Jokainen päivä käynnistyy suihkulla, jonka aikana unihiekka lähtee tehokkaasti silmistä. Suihkun jälkeen on vuorossa föönaus, joka pitää hiukset ojennuksessa koko päivän.

– Kampaajalla ja kosmetologilla käyminen on osa sitä, miten huolehdin itsestäni. Se on minulle sellaista omaa, tärkeää aikaa, jolloin saan rentoutua ja hemmotella itseäni.

"En ole murehtija"

Aurinkoinen nelikymppinen ei pelkää esiintyä meikittäkään, vaan on sinut myös ilman ehostusta tai kevyessä arkimeikissä.

– Saatan ihan hyvin lähteä kauppaan ilman meikkiä ja opettaessa käytän yleensä hyvin kevyttä meikkiä: hitunen väriä kulmiin, vähän ripsiväriä ja huuliin kiiltoa. Sellaiset meikit, joissa minut nähdään esimerkiksi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, kuuluvat ennen kaikkea juhlaan ja gaalatilaisuuksiin, eikä missään nimessä arkeen, hän täsmentää.

Luottotuotteekseen kauneudenhoidossaan Ahti-Hallberg mainitsee käsirasvan ja vinkkaa, että erityisesti kylmällä ilmalla käsirasvaputelia kannattaa pitää aina mukana.

– Ikä näkyy ensimmäisenä käsistä, sen takia käsirasva on tärkeä tuote, hän muistuttaa.

Ulkonäkökriiseistä hän ei kuitenkaan ole koskaan kärsinyt.

– Meillä jokaisella on omat heikot kohtamme, joita yritämme peittää ja taas korostaa hyviä. Minä olen lisäksi aina ollut niin sanotusti enemmänkin tekijä kuin murehtija. Jos jää istumaan ja murehtimaan kaikkia puutteitaan, ei sitä muuta ehdi sitten tehdäkään!

Kuin Marilyn Monroe?

Helena Ahti-Hallberg kertoo pitävänsä yhtenä kauneusikoneistaan klassista vaaleaa kaunotarta, Marilyn Monroeta.

– Hän oli sellainen naisellinen nainen, joka ei ollut langanlaiha, mutta silti kauniin ja viehättävän näköinen.

Uusissa ihmisissä hän kiinnittää ensimmäisenä huomiota silmiin ja katseeseen.

– Katseen täytyy sisältää sitä jotain. Täytyy uskaltaa kohdata toisen ihmisen katse. Se on valitettavasti monelle vaikeaa.AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja