Mainos

Niklas Herlinin poika kirjoittaa koskettavasti isän menettämisen surusta – "Olen kuin poimimaton pulloposti"

0:40

Edesmenneen Niklas Herlinin poika Heikki Herlin on julkaissut koskettavan pohdinnan surun kanssa elämisestä blogissaan.

Heikki Herlin kirjoittaa ryhtyneensä pohtimaan isäänsä ja elämää tämän kuoleman jälkeen valitessaan kravattia ja paitaa. Niklas Herlin kuoli Nizzassa lokakuun alkupäivinä.

Heikki Herlin kirjoittaa Uuden Suomen blogissaan, että ajatukset isästä ja tämän poismenosta tulvahtivat mieleen, kun hän sovitti isälleen kuulunutta solmioneulaa.

– Monta asiaa on muuttunut, monet itkut itketty ja lisää on luvassa. Ensimmäisten päivien musertava ikävä ja suru inspiroivat kirjoittamaan isästäni. Siitä eteenpäin olen tuntenut itseni poimimattomaksi pullopostiksi; en ole ajamassa omia tunteitani, vaan suru tulee aalloissa. Joka seitsemännen aallon väliin jäävä aika on kevyempää, mutta suru on jatkuvasti läsnä.

Herlin kirjoittaa tunteneensa itsensä pullopostiksi. Suru tulee aalloissa ja joka seitsemännen aallon jälkeen on vähän helpompaa. Samalla hän toteaa, että rakkaan ihmisen ajan pysähtyminen leviää ympäristöön ja pysäyttää myös elävien ihmisten ajan.

– Ikävä kestää eliniän kuten muisto rakkaasta ihmisestä. Olen toisaalta kuullut, että suru hellittää ajan kanssa. Aika parantaa vain liikkuessaan eteenpäin. Tästä syystä solmioneulan kiinnittämisen tuoma tuulahdus aikaa oli merkityksellinen; mennyt aika on liikkuvaa aikaa, joka parantaa. 

Niklas herlin oli kuollessaan 53-vuotias.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.