Heidi Klum esiintyi yläosattomissa – joutui USA:ssa ongelmiin!

Huippumalli Heidi Klum paljastaa, että on joutunut vaikeuksiin esiinnyttyään yläosattomissa hotellin uima-altaalla Yhdysvalloissa. Klum väittää, että amerikkalaiset ovat kireämpää kansaa kuin eurooppalaiset.

Saksalainen huippumalli Heidi Klum, jota pidetään yhtenä maailman kauneimpana naisena, viihtyy yläosattomissa ottaessaan aurinkoa, sillä hän inhoaa rusketusrajoja.

Yleensä Klum saa paistatella rauhassa Euroopassa lomaillessaan, mutta myöntää ettei kaikki sujunut yhtä mallikkaasti kun hän lomaili Arizonassa.

– En tykkää käyttää bikiniyläosaa, koska inhoan rajoja. Minun on pakko sanoa, että suurin osa amerikkalaisista on todella kireitä. Kerran jouduin vaikeuksiin hotellin uima-altaalla ottaessani aurinkoa yläosattomissa. Vartija tuli sanomaan minulle, että minun olisi pakko laittaa yläosa päälle, koska ihmiset olivat valittaneet, Heidi kertoi amerikkalaisessa talk showssa.

Neljän lapsen äiti ja laulaja Sealin vaimo ei saman tien totellut kehotusta, joten vartija palasi vielä toistamiseen varoittamaan huippumallia.

– Vartija sanoi, että joutuisin ongelmiin, jos en heti pistäisi toppia takaisin päälleni, Klum kertoo.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lähde: femailfirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja