Heidi Foxell selvisi vaarallisesta leikkauksesta: "Moi toverit, ystävät ja rakkaat. Olen kuin olenkin noussut tästä uskomattomasta leikkauksesta"

Luodinkestävä Heidi Foxell 8:27

Hyvinkään ammuskeluissa toukokuussa 2012 loukkaantunut poliisi Heidi Foxell joutui jälleen marraskuun lopussa suureen leikkaukseen. Ennen leikkausta Foxell kertoi MTV Uutisille, että operaatio on vaarallinen ja siinä on suuret riskit.

Video: Heidi Foxell kertoo kirjastaan Huomenta Suomen haastattelussa.

Nyt Foxell on kuitenkin kertonut Instagramissa hyviä uutisia, ja hän sanoo selvinneensä leikkauksesta hengissä. Hän on liittänyt päivitykseensä kuvan sairaalavuoteelta.

– Moi toverit, ystävät ja rakkaat. Olen kuin olenkin noussut tästä uskomattomasta leikkauksesta, hän kirjoittaa Instagram-tilillään.

Foxellin päivityksestä on vajaassa tunnissa tykännyt yli 1 200 ihmistä. Hänelle on tullut myös kymmenittäin iloisia kommentteja ja tsemppitoivotuksia ihmisiltä.

Hyvästeli jo koirankin

MTV Uutiset haastatteli Foxellia ennen leikkausta, kun hän oli jo Meilahden sairaalassa. Tuolloin hän kertoi jännittävänsä leikkausta.

– Jännittää ihan perkeleesti. Leikkauksessa on niin suuret riskit, että annoin koirallekin jo jäähyväiset. Harmittaa, että en jaksanut soittaa kaikkia ystäviä läpi, hän kertoi tuolloin.

Leikkauksessa hänen tulehtunut ja tukkeutunut verisuoniproteesinsa korvattiin luovuttajien verisuonilla.

Lue myös:

    Uusimmat