Heather Locklear erosi Kauniit ja Rohkeat -tähdestä

Melroce Place -sarjassakin rakastavaisia näytellyt tosielämän Hollywood-pari Heather Locklear ja Jack Wagner ovat eronneet.

"Kolmas kerta toden sanoo" ei ilmeisesti pidä paikkansa mitä näyttelijä Heather Locklearin, 50, avioelämään tulee. Kaunotar on ilmoittanut eronneensa sulhasestaan, näyttelijä Jack Wagnerista, 52.

Locklear ei käyttänyt vihkisormustaan, kun hän asteli tyttärensä Avan kanssa uusimman Twilight – Aamunkoi: Osa 1 -elokuvan ensi-iltaan eilen Los Angelesissa.

– Jack ja Heather eivät ole enää kihloissa, tähden edustaja vahvistaa Us Weekly -lehdelle.

Vuodesta 2007 seurustellut pari ehti olla kihloissa vain kolme kuukautta. Ensimmäistä kertaa he tapasivat vuonna 1990 näytellessään rakastavaisia suositussa Melroce Place -sarjassa.

Ennen Wagneria vaaleaverikkö on ehtinyt olla naimisissa rokkari Richie Samboran sekä Tommy Leen kanssa. 14-vuotias Ava on hänen ja Samboran tytär. Pari oli naimisissa 1994–2007.

Saippuasarjojen veteraani, tätä nykyä Kauniit & Rohkeat -sarjassa vaikuttava Wagner oli aiemmin naimisissa näyttelijä Kristina Wagnerin kanssa. General Hospital -sarjassa näytellyt pari erosi vuonna 2006.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja