Mainos

Hautala: Vehviläistä ei välttämätöntä siirtää sivuun

Valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Heidi Hautala (vihr.) ei pidä välttämättömänä Finnairin toimitusjohtajan Mika Vehviläisen siirtämistä sivuun hänen asuntokauppojensa poliisitutkinnan ajaksi.

Hautalan mukaan valtio ei tässä vaiheessa puutu tilanteeseen ja johtopäätösten aika on sitten, kun tapaus on loppuun asti käsitelty.

Ministeri Hautala pitää tärkeänä, että Vehviläisen asuntokaupat selvitetään.

– Minusta on hyvä, että tässä nyt käy selväksi mikä on sopivaa ja missä kulkee rikollisen toiminnan raja esimerkiksi lahjuksen ottamisessa.

– Nimenomaan uskon siihen, että kun tällaiset yksittäiset tapaukset selvitetään kunnolla loppuun asti, niin käytäntöjä ja sääntöjä muutetaan sitten, jos siihen on aihetta. Koko tämä tilanne minusta on ollut sellainen, että tämän tapauksen kautta pystytään tervehdyttämään suomalaista yrityskulttuuria, Hautala sanoo MTV3 Uutisille.

MTV3:n uutisten tietojen mukaan Finnairin ja vakuutusyhtiö Ilmarisen keskinäisiä toimia tutkitaan epäiltynä lahjusrikoksena.

Toimitusjohtaja Vehviläinen teki kauppoja asunnostaan Ilmarisen kanssa samaan aikaan, kun Finnair ja Ilmarinen sopivat Finnairin uuden pääkonttorin rakentamisesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.