Haukut MM-kisajärjestäjille! Camilla Richardssonille karu yllätys avauskierroksella – kommentoi Ylelle: "Se oli ihan kamalaa"

Camilla Richardssonin MM-kisaurakka päättyi karsiutumiseen alkuerissä 3000 metrin estejuoksussa – selitti erikoista aidan ylitystään kisan keskellä:"Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin jarruttaa" 3:20
Camilla Richardssonin MM-kisaurakka päättyi karsiutumiseen alkuerissä 3000 metrin estejuoksussa – selitti erikoista aidan ylitystään kisan keskellä: "Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin jarruttaa".

Camilla Richardsson jäi ilman jatkopaikkaa yleisurheilun MM-kisojen naisten 3 000 metrin alkuerissä Dohassa perjantaina. Suomalaisen suorituksessa oli draamaa. 

MTV Urheilu seuraa MM-kisojen avauspäivien tapahtumia tiiviisti. Seurantaan pääset tästä!

Richardssonin suoritus käynnistyi erikoisesti: hän oli lähellä törmätä kuivaesteeseen avauskierroksella. Richardssonin vauhti lähes pysähtyi, mutta hän nousi takaisin pääjoukkoon. 

Suomalaisen mukaan vika oli järjestäjien. 

– Esteessä on kaksi jalkaa, ja he olivat laittaneet yhden jalan radalle. Sen (jalan) pitäisi olla (radan) reunalla. Edessäni oli paljon porukkaa, ja sitten kun huomasin jalan, en voinut hypätä siitä. Minun oli vain pakko jarruttaa ja kävellä sen yli. Se oli ihan kamalaa, Richardsson kommentoi Ylen tv-haastattelussa. 

Richardsson oli eränsä 12:s, eikä loppuaika 9.53,06 riittänyt aikavertailussa. 

Lue myös:

    Uusimmat