Yhteishaastattelussa tänään: Sijaisvanhemmat Kaikkonen ja Taiveaho avoimina ELCrew'ssa

Enbuske & Linnanahde Crew'n syksyn päätösjaksossa tänään torstaina 20. marraskuuta nähdään harvinainen yhteishaastattelu, kun paikalle saapuvat tuoreet sijaisvanhemmat Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho.

Enbuske & Linnanahde Crew'n syksy huipentuu tänään torstaina, kun kauden viimeinen jakso pamahtaa ruutuun. Päätösjakson vieraina nähdään muun muassa kansanedustaja Antti Kaikkonen ja hänen vaimonsa Satu Taiveaho, jotka tulevat lähetykseen puhumaan sijaisvanhemmuudesta. 

Kaikkonen ja Taiveaho ryhtyivät pienen pojan sijaisvanhemmiksi lokakuussa. Kaikkonen paljasti onnellisen perheuutisen lokakuun alussa Facebook-sivullaan

– Reilun vuoden valmentavan koulutuksen jälkeen meidät hyväksyttiin kesällä Sadun kanssa sijaisvanhemmiksi. Sen jälkeen on odoteltu, olisiko jossain lasta, jolle voisimme tarjota kodin. Reilu viikko sitten saimme soiton, että olisi. Ja nyt meille on muuttanut pieni, vajaan vuoden ikäinen poikavauva, Kaikkonen kirjoitti tuolloin.

Kaikkonen ja Taiveaho antavat Enbuske & Linnanahde Crew'ssa harvinaisen yhteishaastattelun, jossa kertovat avoimesti kokemuksistaan tuoreina sijaisvanhempina.

Lähetyksen muut vieraat ovat Duudsonien Jukka ja Jarno, maailman hauskin ihminen Ismo Leikola, entinen juoksija Wilson Kirwa sekä laulaja Jippu.

Enbuske & Linnanahde Crew torstaina 20.11. kello 21.00 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja