Harvinainen yhteishaastattelu! Saija Tuupanen löysi itsestään piilossa olleita puolia Sami Hedbergin myötä: "Yllätyn välillä itsekin"

Sami Hedbergiä ja Saija Tuupasta yhdistää huumori, joka välittyi heistä myös haastattelutilanteessa. 

Moni suomalainen yllättyi, kun stand up -komiikasta tunnettu Sami Hedberg paljastui viime keväänä Masked Singer Suomi -ohjelman Leijonaksi. Erityistä huomiota keräsi miehen upea lauluääni. 

Hedberg kertoo MTV Uutisille, että musiikki on ollut hänelle aina hyvin tärkeä väline, vaikkei sitä julkisuudessa ole niinkään kuultu. Hedberg on laulanut komediakeikoilla ja on solistina stand up -koomikkojen bändissä. 

Hedbergin puoliso, tangokuningatar Saija Tuupanen on puolestaan ammattilaulaja. 

– Kun hän ensimmäisen kerran lauloi, yllätyin siitä, kuinka upea ääni Samilla on. Hän on oikea monitaituri. Potkin kyllä häntä pyllylle, että eteenpäin vaan. Ei vielä tiedä, mitä kaikkea tuleman pitää, Tuupanen ylistää puolisoaan.  

– Nimenomaan, ei tiedä mitä tuleman pitää. Se on sellainen ajatus, jota on halunnut viedä aina eteenpäin, Hedberg jatkaa. 

Hedberg voisi nähdä puolisonsa myös komiikan parissa. 

– Musiikissa ja komiikassa on sama rytmi, ja ne kulkevat osaltansa käsi kädessä. 

Pariskuntaa yhdistää eittämättä yhteinen huumori, joka välittyy myös haastattelutilanteessa. 

– Nauran Saijalle koko ajan, Hedberg toteaa ja katsoo lempeästi puolisoaan. 

– Välillä sanonkin, että naurat minulle koko ajan. Sami voi laulaa, mutta jätetään se komediapuoli hänelle ihan suosiolla, Tuupanen naurahtaa. 

Tuupanen on löytänyt itsestään myös uuden puolen Hedbergin myötä. 

– Yllätyn välillä itsekin! Tuupanen toteaa. 

Millaisia puolia Hedberg on tuonut rakkaassaan esiin? Entä mitä pariskunta on oppinut toisistaan koronavuoden myötä? Katso koko haastattelu videolta!


Kummit Live: JouluMielelle-konsertti MTV3-kanavalla uusintana joulupäivänä 25.12. kello 15.45 alkaen. Lauantaina 26.12. uusintana Avalla kello 11.00 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja