Härskiä, Floyd Mayweather! Video paljastaa juhlimisen täydessä yökerhossa – patisteli viikko sitten ihmisiä koronaviruksesta

Floyd Mayweather juhli yökerhossa ennen ampumavälikohtausta 0:30
Katso kuvia Floyd Mayweatherista.

Nyrkkeilylegenda Floyd Mayweather näyttää vähät välittävän koronaviruksesta. Sosiaalisessa mediassa leviävä videomateriaali osoittaa Mayweatherin juhlineen täydessä yökerhossa Scottsdalen kaupungissa Arizonassa lauantaina.

Mayweather on asettautunut videolla korokkeelle tanssilattian viereen. 43-vuotias yhdysvaltalaistähti hymyilee farkkutakki päällään leveää hymyä.

Turvaväleistä ei ole juhlijoiden keskuudessa tietoakaan, eikä kasvomaskoja päässä näy.

Juhlimista täydessä yökerhossa koronaviruspandemian keskellä ei voi pitää millään lailla esimerkillisenä, mutta se on kylläkin Arizonassa tätä nykyä jo luvallista. Arizonan osavaltio antoi luvan ravintoloiden avaamiseen 11. toukokuuta.

"Kaikki, pysykää turvassa"

Mayweatherin toimet asettaa kiusallisempaan valoon hänen viikontakainen päivityksensä Instagramissa. Yhdysvaltalainen vetosi tuolloin seuraajiinsa koronavirukselta suojautumisessa.

– Kaikki, pysykää turvassa ja muistakaa, että olemme tässä yhdessä! Mayweather kirjoitti.

Mayweather myös kertoi huhtikuussa aikovansa lahjoittaa rahaa koronaviruksen vastaiseen hyväntekeväisyystyöhön. Hän ilmoitti asiasta Instagramissa surressaan samalla lyhyen ajan sisään kuolleita ex-kumppaniaan ja valmentajasetäänsä.

– Tämä vaikuttaa minuunkin. Sattuu nähdä, mitä kaikkea maailmassa tapahtuu. Haluan, että pidämme rivimme tiiviinä ja jatkamme uskomista, Maywather kertoi tuolloin.

Kaikki 50 ammattilaisotteluaan voittaneen Mayweatherin on huhuttu suunnittelevan paluuta kehään. Viimeksi hän otteli 2007 UFC-supertähti Conor McGregoria vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat