Harri Syrjänen: Haluaisin vielä kokea tanssikisan finaalin

Vuonna 2013 tähtitansseissa kilpaillut Harri Syrjänen joutui jättämään leikin kesken loukkaantumisen vuoksi. Julkkiskokki haaveilee yhä tanssifinaalista, joka jäi häneltä kokematta.

Kokki Harri Syrjänen oli lähellä voittaa koko Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun syksyllä 2013. Mies tanssi tiensä aina finaaliin saakka, mutta loukattuaan jalkansa pahasti kisan loppumetreillä, hänen täytyi jättää kilpailu kesken finaaliviikon alkumetreillä.

Semifinaalissa pudonnut Raakel Lignell nostettiin takaisin kilpailuun Syrjäsen tilalle, ja hän voitti tähtitanssien finaalin.

Syrjänen myöntää, että loukkaantuminen jäi harmittamaan. 

– Kilpailu jäi vähän kesken. Ilmeisesti toista kertaa ei ole tulossa, mutta haluaisin vetää finaalin vielä jonain päivänä, Syrjänen tunnustaa.

– Siihen oli kuitenkin tanssit ja kaikki suunniteltu, hän lisää.

Syrjäsen jalka on kuntoutunut kilpailun jälkeen hyvin. Vamma oli kuitenkin sen verran paha, että vielä lähes vuosi loukkaantumisen jälkeen jalka aristaa edelleen joissain asennoissa.

– Se, kuinka notkea piti olla ja tanssin fyysisyys ylipäänsä yllätti. Vaikka olin hyvässä kunnossa, en ollut ajatellut, miten paljon tulee kropalle uusia asentoja, Syrjänen pohtii jälkikäteen.

Vuoden 2014 tanssivoittaja selviää sunnuntaina 23. marraskuuta, kun parketilla toisensa kohtaavat tanssiparit Anu Sinisalo ja Jani Rasimus sekä Pete Parkkonen ja Katri Mäkinen.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat