Harlinit juhlistivat ensimmäistä hääpäiväänsä – julkaisivat ihastuttavan kuvaparin

Johanna Harlin murtuu kyyneliin – raskaustesti näyttää positiivista 1:37
Johanna Harlinin reaktio, kun hän saa tietää raskaudestaan

Harlinit tekivät yhteisen somepäivityksen hääpäivänsä kunniaksi. 

Johanna ja Renny Harlin juhlistivat ensimmäistä hääpäiväänsä Miamissa. Pariskunta jakoi yhteisen Instagram-postauksen, jossa on kaksi vuoden välein otettua yhteiskuvaa.

Ensimmäisessä kuvassa pariskunta poseeraa vierekkäin. Johanna nojaa Rennyn olkaa vasten ja hänen loppuraskauden vauvakumpu erottuu selkeästi väljän mekon alta.

Toinen kuva on otettu tasan vuosi sitten pariskunnan Suomessa vietetyistä salahäistä, ja kuvassa he juovat yhdessä onnittelumaljoja. 

Jos julkaisu ei näy, näet sen myös tästä

– Vuosi sitten (swaippaa), me sanoimmme "Tahdon" Suomessa. Me olemme olleet virallisesti naimisissa vuoden!! Eilen oli ensimmäinen juhlapäivämme ja ilta oli täydellinen, pariskunta kirjoittaa vapaasti suomennettuna julkaisun yhteyteen.

– Sinä ja minä, he ovat lisänneet tekstin perään suomeksi sydänemojin kera.

Renny Harlin on kommentoinut julkaisua omalta henkilökohtaiselta Instagram-tililtään:

– Paras vuosi koskaan, rakas vaimoni ja pienen tyttäremme äiti.

– Oho, aika lentää, espanjalaismalli River Viiperi kommentoi. 

– Sydänlämpimät onnittelut teille molemmille, seuraajat toivottavat kommenteissa. 

Kuvaan merkittyjen hastagien mukaan Johanna Harlin on kahdeksannella kuulla raskaana. Pariskunta muutti Miamiin toukokuun lopussa, jossa Johanna aikoo myös synnyttää. Heidän tyttärensä laskettu aika on heinäkuussa. Lapsi on pariskunnan ensimmäinen. 

Johanna ja Renny Harlin menivät tasan vuosi sitten salaa naimisiin, ja virallisten häiden piti olla syyskuussa. The Harlins -tosi-tv-sarja on nähtävillä MTV Katsomossa ja sarjasta on suunnitteilla toinen kausi.

Lue myös:

    Uusimmat