Mainos

Harkitsetko keventämistä? Tarinoita laihduttamisesta

Kysyimme Helmen Keventäjät-painonhallinta –sivutolla lukijoiden kokemuksia laihduttamisesta. Kysely on edelleen avoinna ja siihen vastaamalla voit myös voittaa Keventäjät-aiheisia palkintoja.

Kyselyn yhtenä vaihtoehtona oli kertoa tarinoita siitä, kuinka ylpeältä tuntui, kun laihdutusurakassa oli saavutettu jokin etappi. Lähes 35 prosenttia tähän mennessä vastanneista valitsi tämän vaihtoehdon.

"Sain asettamani laihdutustavoitteen täyteen, yli 50 kg pois, lähes viiden vuoden työn tuloksena. Samalla voitiin lopettaa sokerilääkityskin. Olo on hyvä ja kevyt. Eipä enää hengästytä portaissa, lenkillä ym. Tosin vaatteet menivät uusiksi moneenkin kertaan, mutta se ei haittaa, sillä koko pieneni 10 numeroa. Rahaahan uusiin vaatteisiin tosin meni, mutta silti olen todella tyytyväinen 'lopputulokseen", nimimerkki Paljon kiloja kommentoi.

Pienikin painonpudotus on riemunaihe, kuten maggi-nimimerkillä kirjoittanutkin totesi.

"Joka pois lähteneen kilon jälkeen olen ylpeä itsestäni."

Shutterstock

Nimimerkki vatsakas kiteytti hyvin laihdutuksen pahimmat karikot.

"Saada ruokailurytmi tasaiseksi, ja liikunnan säännöllinen harrastaminen."

"Kiireinen ja taloudellisesti epävarma elämäntilanne, jota on jatkunut jo vuosia... jotenkin se stressi purkautuu turhaan naposteluun, ja toisaalta on hyvin vaikeaa löytää aikaa liikuntaan", nimimerkki läskilasse jatkoi.

Usein sanotaan, että vaikeinta laihduttamisessa on aloittaminen ja viimeisten kilojen pudottaminen. Tätä mieltä oli myös yksi vastaajista.

"Vaikeinta laihduttamisessa oli kolme ensimmäistä päivää", nimimerkki läskit pois kirjoitti.

Koonti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.