Harjunpää perää Veikkausliigalta yhteistyötä suurseurojen hyväksi

Espoolaisen FC Hongan toimitusjohtaja Jouko Harjunpää haluaa Veikkausliigan seurojen asettuvan muutaman suuren seuran taakse, jotta kansainvälistä menestystä Suomeen heltiäisi nykyistä enemmän.

- Meillä on liigassa 14 seuraa ja minä uskon vahvasti neljän ison seuran kehittymiseen - HJK, Honka, TamU ja TPS, Harjunpää sanoi MTV3:n Tulosruudussa tiistai-iltana.

- Haluamme nostaa yhdessä liigan tasoa. Meidän pitää yhdessä tämä tehdä. Tulevaisuuden kannalta olisi äärettömän tärkeää, että pienet seurat pystyisivät sisäistämään tämän kokonaisuuden, Harjunpää liputti liigaseurojen yhteistyön puolesta.

Harjunpää näkee lisäksi ulkomaisen ulottuvuuden äärimmäisen tärkeäksi seikaksi jalkapallon kotimaiselle kehittämiselle.

- Meidän tulee juniorijoukkueista lähtien pyrkiä kasvattamaan pelaajia ja muodostamaan putkia ulkomaille. Tämä on se reitti, jota meidän pitää käyttää, Harjunpää totesi.

- Uskon vahvasti isoihin kaupunkeihin ja rehellisesti sanon, että kiihkeästi kannatan TamUn ja HJK:n menestystä europeleissä. Onhan ulkomaille siirtyminen koko Suomen yhteinen juttu, Hongan Harjunpää huomautti tiistain Tulosruudussa.

Lisää aiheesta MTV3:lla kello 22.20.

(MTV3)

(Tulosruutu 10.07.2007)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja