Härän kesähoroskooppi 2019

Kesän alkupuolella härkien on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Parisuhteessa ei pidä junnata paikoillaan!

Tähdet pitävät huolen ettei härkien kesästä tule puuttumaan romantiikkaa. Rakkautta ja intohimoisia hetkiä onkin luvassa koko kesän ajaksi.

Olet oikeasti valmis rakastumaan

Kesän alkupuolella härkien on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Ihastuminenkin käy helposti, mutta rakastuminen on jo paljon vaikeampaa. Vasta kun olet tarpeeksi tyytymätön elämääsi nykyisellään ja tunnet haluavasi muutosta, olet oikeasti valmis rakastumaan.

Härkä lomamatkalla

Hyvä ruoka on härälle tärkeää. Niinpä matkustatkin lomallasi mielellään paikkaan, jossa sinulle on tarjolla taiteellisten ja historiallisten nautintojen lisäksi myös kulinaarisia nautintoja.

Älä ole niin kärsimätön ja odota kaikkea tapahtuvaksi tässä ja nyt. Hyvää kannattaa odottaa. Varaudu siihenkin, ettet ehkä löydäkään elämäsi rakkautta vielä tänä kesänä. Yritä löytää ensin sisäinen rauhasi. Se kasvattaa kärsivällisyyttäsi, etkä enää haluakaan saada kaikkea heti. Sulje myös ensin edellinen kappale elämässäsi, sillä vasta sitten voit aloittaa uuden.

Kiinnostava tyyppi vetää juhannuksen tienoilla puoleensa...

Parisuhteessa sinun ei pidä junnata paikoillaan. Älä jää roikkumaan menneisiin, vaan katso avoimesti tulevaan. Jos suhteessa on asioita jotka vaivaavat mieltäsi, selvittäkää ne, niin voitte sen jälkeen aloittaa puhtaalta pöydältä.

Joku kiinnostava tyyppi voi vetää sinua juhannuksen tienoilla voimakkaasti puoleensa. Hänessä on jotakin villiä ja kiehtovaa, etkä saa hänestä silmiäsi irti. Se voi herättää kumppanissasi mustasukkaisuutta, vaikka olisitkin sataprosenttisen uskollinen. Jos mustasukkaisuus pysyy hallinnassa, ei se sinua haittaa, sillä se on vain merkki siitä, että olet rakkaallesi tärkeä. Ja niin on hänkin sinulle.

Alkukesä menee varsin kiireisissä ja vauhdikkaissa merkeissä. Heinäkuussa sinulla on viimein aikaa mietiskellä ja tutkiskella sisimpääsi. Voit löytää sieltä ominaisuuksia joita et tiennyt itsessäsi olevankaan. Niitä on hyvä lähteä kehittämään eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja