Hannu Karpo julkaisi poikansa kanssa uunituoreen haastattelun – televisiolegendan tavarakätköistä löytyi hyvin erikoinen kunniaesine

Hannu Karpo julkaisi poikansa kanssa tekemän uunituoreen haastattelun – televisiolegendan tavarakätköistä löytyi hyvin erikoinen kunniaesine 3:54
Katso Hannu Karpon juuri julkaistu haastattelu.

Kotimaisen tv-journalismin elävä legenda Hannu Karpo julkaisi ennennäkemättömän haastattelun yhdessä poikansa kanssa.

Hannu Karpon poika Sampo Karpo haastattelee tuoreella videolla isäänsä. He muistelet aikaa Karpolla on asiaa -ohjelman päättymisen jälkeen.

Video he tyhjentävät Karpon työhuonetta, kun tavaroiden seasta löytyy Viron valtion myöntämä ansioristi.

Karpo muistelee myös aikaa, kun hän oli selostamassa Virossa vuonna 1964 Urho Kekkosen valtiovierailulla. Karpo pahoitti mielensä vierailusta niin, ettei mennyt Viroon aikoihin.

– En sitten mennyt sinne 20 vuoteen, sanoo Karpo videolla.

Uutta sisältöä

Kaksikko loi viime vuonna Karpo Official -Youtube-kanavan, johon he lataavat vanhoja Karpolla on asiaa -sisältöjä.

Nyt kaksikolla olisi kuitenkin tarkoitus jatkossa tarjoilla myös uutta materiaalia kanavallaan.

– Uusissa haastatteluissa Karpo avaa uransa ja juttujensa taustoja. Hän myös pohtii ja ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin, peilaten nykytilannetta niihin moniin vuosikymmeniin, kun hän kiersi Suomea toimittajana, kertoo Sampo MTV Uutisille.

Mikä Kekkosen Viron vierailussa ärsytti miestä? Miksi Hannu ansaitsi Viron valtion myöntämän ansioristin? Katso ylhäällä olevalta videolta uunituore haastattelu!

Lue myös:

    Uusimmat