Hannele vietti hemmottelupäivän siskonsa kanssa – kuukausia myöhemmin Huumassa paljastui, ketkä naisia oikeastaa hemmottelivat

Huuman toisessa jaksossa juontajat löivät Hannelen täysin ällikällä. 

Lauantai-illan viihdeohjelma Huuman toisessa lähetyksessä maatilanomistaja Hannele koki elämänsä yllätyksen, kun juontajat Roope Salminen ja Ernest Lawson istahtivat hänen viereensä. 

Hannele on kuvitellut viettäneensä kesäkuussa aivan tavallisen hemmottelupäivän Oulussa sisarensa Katjan kanssa, mutta nyt paljastui, että taustalla oli juoni: hänen fanittamansa YleX-juontajat Viki ja Köpi oli kutsuttu salaa osallistumaan hemmotteluun. 

Hannelelle näytettiin, kuinka miehet hiipparoivat siskosten kintereillä Oulussa koko päivän, ja paljastus sai naisen nauramaan kippurassa. 

– Viki ja Köpi kävivät antamassa sinulle jalkahieronnan, kokkasivat lounaan ja tekivät vielä kotitilan työt, etkä sä arvannut yhtään mitään. Miten tämä on mahdollista? Lawson ihmetteli. 

– En tiedä, en kyllä yhtään, häkeltynyt Hannele nauroi. 

Vielä yksi suuri yllätys oli luvassa, sillä samalla eturivistä nousivat tutut radiojuontajat. Hannele sai sätkyn päästessään tapaamaan idolinsa livenä. 

– Äärimmäisen mukava nähdä näin livenä, kun sun jalat me ollaankin nähty jo, Köpi totesi. 

Huuma MTV3-kanavalla lauantaisin 14.9. klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat