Mainos

Hän haluaa vain seksiä, jos…

Näistä merkeistä tiedät, että mies ei etsi vakavaa suhdetta, vaan pientä sutinaa.

Marieclaire.com listasi merkit, joista tunnistaa pelkkää makuuhuoneseuraa etsivän miehen.

Teot ja aika ovat arvokkaita

Rahaa on, aikaa ei. Hän lahjoo sinua ja tuo mukanaan pullon viiniä. Aika on kuitenkin rahaa arvokkaampaa, ja te ette vietä yhteisiä hetkiä muualla kuin vällyjen välissä. Koska hän aikoo tutustua sinuun, jos ette ehdi edes jutella? Jos sinusta lisäksi tuntuu, että olette aina sängyssä, kannattaa heittää hyvästit romanttiselle parisuhteelle.

Teot puhuvat sanoja enemmän. On helppo julistaa rakastavansa jotakuta, mutta jättää se osoittamatta teoin. Lupaako hän suuria, mutta tekee pieniä? Jos etsit vakavaa suhdetta, jatka eteenpäin.

Pitkäaikainen liitto voi kärsiä seksin puutteesta – seksisuhde taas kärsii kaiken muun puutteesta. Jos ette poistu sängystä koskaan edes syömään, on aika tarkastella suhteen tilaa.

Painostaako hän sinua? Jos mies haluaa vällyjen väliin ennen kuin olette edes tutustuneet, hänen mielihalunsa lienevät selvät.

Tapaatteko hiprakassa?

Koska hän soittaa? Ette ole vakavassa suhteessa, jos mies ottaa yhteyttä myöhään illalla ja haluaa aina vain yhtä tiettyä asiaa. Sinua ei koskaan kutsuta hänen kanssaan baariin, mutta baari-illan jälkeen seurasi onkin sitten hyvin toivottua. Jos olette molemmat humalassa aina kohdatessanne tai tapaatte vain tissuteltuanne, kyseessä tuskin on parisuhde.

Jos et koskaan tapaa miehen ystäviä etkä perhettä, hän tuskin aikoo tehdä sinusta kihlattuaan. Sille, ettei hän ota sinua mukaan illanviettoon, voi olla monia syitä: hän ei halua esitellä sinua tyttöystävänään, tai ei etsi suhdetta. Pahimmassa tapauksessa hän etsii illanvietosta suhdetta, muttei sinun kanssasi. Silloin sinun mukanaolostasi olisi vain haittaa.

Parisuhde on kahden kauppa, joka sitoo jäseniään. Jos hän ei halua sitoutua millään tasolla, suhteenne ei ole menossa mihinkään. Kenties hän ei etsi suhdetta vaan hauskanpitoa. Sekin on okei, jos kumpikin tietää, mistä on kyse.

MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.