Hämmentävä näky Max Verstappenin F1-autossa – asiantuntija havaitsi vaarallista ja jopa sääntöjenvastaista liikehdintää

Lewis Hamiltonin Mercedes-auton takasiipi on ollut puheenaihe numero yksi F1-sarjan Brasilian GP:ssä tänä viikonloppuna. C Moren studiossa tuotiin lauantaina kohuun uusi näkökulma: Red Bull -tähti Max Verstappenin auton vastaava osa ja sen epämääräinen liikehdintä.

Pääkuvan video: Tämä kameroille tallentunut Max Verstappenin suorittama autojen koskettelu toi hollantilaiselle 50 000 euron sakot. Mutta mitä Verstappenin oman auton takasiivelle tapahtui Brasilian F1-radan pääsuoralla? Asiantuntija hämmästeli tätä studiossa. 

Hamiltonille paalupaikan tuonut aika-ajosuoritus hylättiin lauantaina sääntöjenvastaisen takasiiven takia. Lisäksi Verstappenia rankaistiin 50 000 euron sakolla, kun hän hipelöi oman ja Hamiltonin auton takasiipiä aika-ajon jälkeen. 

C Moren studiossa nostettiin paljastavien videokuvien kera esille myös Verstappenin auton takasiiven käyttäytyminen, mikä oli vähintään erikoista perjantain aika-ajossa. 

– Sen (takasiiven) ei pitäisi olla tuollainen, mitä näimme kuvissa, asiantuntija Ossi Oikarinen totesi ja tarkensi takasiiven olleen vaarallinen ja periaatteessa sääntöjenvastainen.  

Mistä on kyse? Se selviää pääkuvan videolta. Alla asiantuntijoiden selvitys Hamiltonin aika-ajosuorituksen hylkäämisestä. 



Lue myös:

    Uusimmat