Hamilton yrittää pyyhkiä hymyn Vettelin kasvoilta – "Ei muuten onnistu!"

Lewis Hamilton on huomioinut, että Sebastian Vettelillä on Ferrarin kotikisassa poikkeuksellisen leveä hymy kasvoillaan.

MM-sarjaa johtava Vettel on esiintynyt Monzassa sangen hyväntuulisena. Seitsemään pisteeseen eron Spassa kaventanut Hamilton aikoo pyyhkiä virneen saksalaisen kasvoilta.

MAINOS

Italian F1-viikonloppu
C Morella!

Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Italian GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

– Hah, mitä tapahtuukin, hän ei onnistu siinä, Vettel nauroi takaisin.

Ferrari-kuski ei ole juhlinut Monzassa seitsemään vuoteen. Vettel ei ollut tästä tietoinen, mutta haluaa tietysti korjata virheen tilastoista.

– Me katsomme eteenpäin emmekä taakse. Jos saamme mahdollisuuden, me otamme sen. Ehkä aiemmin ei ole ollut mahdollisuuksia. Olisi todella erityistä voittaa täällä – myös 70-vuotisjuhlan takia – mutta olisi huono merkki, jos yrittäisimme kovasti vain täällä, emmekä muualla. Me yritämme kaikkemme joka paikassa, mutta ehkä tunne täällä olisi vielä parempi. Monzan palkintopalli on aivan uskomaton, Vettel tunnelmoi.

– Täällä kuulee oikealta ja vasemmalta, että pitäisi voittaa ja jos voitat, olet sankari. En kuitenkaan tunne painetta. Kaikki positiivinen Monzan viikonlopun ympärillä on fantastista, eikä negatiivisiin asioihin pidä sekaantua, Vettel nauroi.

Mercedes oli Ferraria vikkelämpi perjantain harjoituksissa, mutta Vettel on varma, että Ferrarilla on hyvät mahdollisuudet sunnuntain kisassa.

Lue myös:

    Uusimmat