Hamilton ylistää harmonista yhteistyötään Bottaksen kanssa: "Hän tulee vielä voittamaan monta kertaa"

Mercedeksellä iloittiin Kanadan GP:n kaksoisvoittoa. Lewis Hamilton äityi kehumaan kisan jälkeen Valtteri Bottasta erinomaiseksi tallikaveriksi.

Hamiltonin ja edellisen tallikaverin Nico Rosbergin tulehtuneet välit ovat edelleen jokaisen F1-fanin muistissa. Saksalaisen korvaajaksi täksi kaudeksi pestattu Bottas on britin mielestä täysin eri maata. Hamilton kertoi kilpailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa nauttivansa nykyisestä ilmapiiristä tallin sisällä.

- Kaksoisvoiton nappaaminen Valtterin kanssa tuntui erilaiselta kuin aiemmin. Mielestäni nykyinen kemiamme toimii todella hyvin, ja sanoisin tämän olevan jopa paras tilanne, mikä minulla on koskaan ollut urallani, Hamilton iloitsi.

Hamiltonin mukaan Bottaksen kypsä asenne toisen Mersun ratissa on auttanut säilyttämään harmonian tallin sisällä. 

- Valtteria varmasti harmittaa tämä tulos, sillä hän oli Monacossa nopea. Mutta nykyisen automme kanssa tilanteet ovat välillä vaikeita. Hän tulee kuitenkin voittamaan vielä monta kertaa tällä kaudella. Ja kun hän ne saavuttaa, toivon minun olevan mukana keräämässä tallille mahdollisimman paljon MM-pisteitä, Hamilton toteaa.


Lue myös:

    Uusimmat