Hamilton valmistautuu rangaistukseen

McLaren-kuljettaja Lewis Hamilton antoi formula ykkösten Kiinan GP:n varikolla lausuntoja, joissa hän valmistautui siihen, että menettää Japanin GP:n voittonsa.

Tuomaristo tutkii, syyllistyikö Hamilton sääntörikkomukseen Japanin GP:n turva-autotilanteessa. Hamilton ajoi turva-auton rinnalle ja jarrutti sen jälkeen voimakkaasti, mistä aiheutui hänen perässään tulleiden Mark Webberin ja Sebastian Vettelin keskinäinen kolari.

- Minulla oli hyvä viikonloppu, en tehnyt mitään väärin, en laittanut ketään vaaratilanteeseen. Sitten tulen Kiinaan ja yhtäkkiä minua aiotaan rangaista jostain. Mielestäni sellainen on sääli lajin kannalta. F1:n pitäisi olla kovaa ja reilua kilpailua. Olen yrittänyt olla tänä vuonna reilu. Tänä vuonna on ollut monia omituisia tilanteita, joissa minut on saatu näyttämään pahalta henkilöltä ja nyt asiat näyttävät siltä, että tänä viikonloppuna saan rangaistuksen, Hamilton kommentoi.

Mikäli Hamilton saa Japanin GP:tä koskevan aikarangaistuksen, nousee Heikki Kovalainen kisan voittajaksi ja Kimi Räikkönen toiseksi.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat