Haluatko saada treffipyyntöjä? Näin paljon meikkiä on tarpeeksi

Yleensä miehet sanovat, että he pitävät naisella luonnollisesta meikistä. Tuoreen tutkimuksen mukaan tämä ei välttämättä pidäkään paikkaansa.

Yleisen uskomuksen mukaan miehet pitävät enemmän naisista, joilla on luonnollinen meikki. Tuore tutkimus antaa kuitenkin syyn epäillä tätä kyseistä uskomusta.

Tutkimuksen suoritti Zoosk, joka on deittisovellus. Kyseisessä tutkimuksessa he analysoivat 1 200 naisen deittiprofiilin. Tämän tutkimuksen kautta huomattiin, että huulipunaa, luomiväriä ja poskipunaa käyttävät naiset saivat kolme kertaa enemmän treffipyyntöjä kuin muut.

Tämän selvityksen mukaan miehet todella suosivatkin naisia, joiden meikki ei välttämättä ole aivan luonnollisimmasta päästä.   

Eniten deittipyyntöjä saivat naiset, joilla oli näyttävä silmämeikki. Tämän jälkeen suuressa suosiossa olivat naiset, joilla oli kuvassa huulipunaa. Poskipunan käytöllä ei ollut niin suurta merkitystä. Silti he saivat 24 prosenttia enemmän treffipyyntöjä kuin naiset, joilla ei poskipunaa ollut.

Zoosk-sivustolla suoritettiin samalla myös kysely, johon vastasi noin 1 800 miestä. Suurin osa näistä miehistä kertoi, että he eivät pidä naisella liian tummasta silmämeikistä. 

Lähde: Daily Mail 

Lue myös:

    Uusimmat