Mainos

Haluatko näyttää naistenlehtien kansikuvatytöltä? Näin onnistut!

Naistenlehtien kansikuvia koristavat upeat naiset. Mitä nimekkäämpi julkaisu, sitä upeampi nainen kuvassa.

On myös puhuttu, että kansikuvien naiskuvaa on lähes mahdoton saavuttaa, mutta tässä on vinkit, joilla saat itsellesi Hollywood-tähtien kimalluksen ja loisteen.

1. Hanki hyvä hammaslääkäri

Ei riitä, että hampaasi ovat kunnossa. Julkkisten ja tähtösien hampaat hohtavat suorastaan luonnottoman valkoisina, joten mars hampaiden valkaisuun.

– Suurin osa julkkiksista valitsee erittäin valkoisen sävyn. En suosittelisi välttämättä kaikista kirkkainta valkoista, sillä silloin hampaasi olisivat valkoisemmat kuin Simon Cowellin, sanoo tähtien luottohammaslääkäri Wyman Chan, joka on hoitanut muun muassa Cheryl Colen hampaita.

2. Mene kampaajalle

Sinun on syytä suunnistaa kampaajalle, joka on tottunut käsittelemään tähtien hiuksia. Pelkkä hyvä leikkaus ei välttämättä riitä: luultavasti myös hiustesi väri tarvitsee kohennusta. Jos haluat upeat, pitkät Hollywood-hiukset, joudut mahdollisesti turvautumaan myös hiuslisäkkeisiin tai hiustenpidennyksiin.

Tämän lisäksi kansikuvaa varten tarvitset kampaajan laittamaan hiuksesi sinulle edullisella tavalla kuvaa varten.

3. Älä unohda kulmakarvoja!

Moni tähti muokkauttaa kulmakarvansa asiaan erikoistuneen ammattilaisen huomassa. Esimerkiksi Gwyneth Paltrow ja Reese Witherspoon suosivat erään tietyn Arezoo Kavanin palveluksia kulmiensa muotoilussa ja värjäyksessä.

– Huolellisesti muotoillut kulmakarvat voivat nuorentaa katsetta vuosilla, sanoo Kavani Glamour-lehdelle

4. Kasvoille oma hoitonsa

Kasvoilta näkyvät stressi, väsymys ja huono ruokavalio. Kasvojen iho kannattaa siis hoitaa säännöllisesti, ja monet tähdet käyvät kasvohoidoissa ennen tärkeitä kuvauksia. Tähtiä paljon hoitanut Sarah Chapman kertoo Glamour-lehdelle, että kasvohoito auttaa ihoa saavuttamaan hehkunsa.

5. Olet luultavasti liian valkoinen

Meillä suomalaisilla on usein liian kalpea iho – etenkin jos mielimme tavoitella Hollywoodin kansikuvatyyliä. Marssi siis vielä hakemaan itsellesi oikean sävyinen ruiskurusketus. Varo kuitenkin liian tummia sävyjä, sillä lopputulos saattaa näyttää pikemminkin likaiselta kuin kauniin ruskettuneelta.

6. Apua! Mitä laitan päälleni?

Vaatteet tekevät naisen. Kansikuvaa varten on erittäin tärkeää, että sinulla on ylläsi juuri oikeanlaiset vaatteet, jotka imartelevat muotojasi, peittävät epäedulliset kohdat ja ovat kaiken lisäksi uusinta muotia. Tähän saat apua stylisteilta. Varaa kuitenkin aikaa! Supertähtien stylisti Cheryl Konteh kertoo, että esimerkiksi Kate Winsletin saaminen näyttämään hyvältä Oscar-gaalaan vaati kuuden viikon sovittelu- ja mittailutyön. Konteh muistuttaa myös, että pukeutuminen alkaa alusvaatteista, ja väärät alusvaatteet voivat pilata koko lookin.

7. Kynnet

Niinkin pieni yksityiskohta kuin kynnet tekevät suuren vaikutuksen. Jos kyntesi ovat pureskellut tai huolittelemattomat, voit heittää hyvästit Hollywoodin tähtilookille. Käy siis manikyyrissa! Muun muassa Kylie Minoguen ja Cheryl Colen kynsiä hoitanut Trish Lomax suosittelee nauttimaan omega-3-rasvahappoja, sillä ne voimistavat kynsiä.

8. Meikki tekee naisen

Kaikki tietävät, ettei yksikään malli kansikuvassa ole ilman meikkiä. Meikkiin kannattaa varata aikaa ja ammattilainen. Pelkkä ripsiväri tuskin riittää, vaan tarvitset myös ripsien pidennyksen tai tekoripset. Meikillä voidaan helposti piilottaa kasvojesi pieniä virheitä ja jopa hieman muuttaa esimerkiksi nenäsi muotoa. Oikein valittu huulipuna saa hymysi (ja uudet valkoiset hampaasi) hohtamaan entistä kirkkaampana.

9. Hanki ammattivalokuvaaja

Kansikuva-lookisi alkaa olla valmis. Vielä viimeinen vaihe, eli itse valokuva. Kaiken edellä mainitun vaivannäön lisäksi tarvitset ihan oikean valokuvaajan, kunnolliset valot ja taustat. Ammattilaisvalokuvaaja ja oikea studio auttavat sinua ikuistamaan tähtilookkisi. Poseeraaminen ei kaikilta suju luonnostaan, joten kuuntele valokuvaajasi ohjeita ja varaa tähänkin aikaa. Loisto-otos ei välttämättä synny viidessä minuutissa. Usein kamera saattaa aluksi jännittää kokematonta mallia, mutta ammattilaiskuvaaja saa sinut rentoutumaan ja uskomaan itseesi.

10. ... ja vielä loppusilaus

Periaatteessa kaikki on nyt valmista. Kun saat upean kuvasi valokuvaajalta, voit olla tyytyväinen. Toisaalta lehtien kansikuvaan valitut kuvat usein vielä käyvät läpi hieman "viimeistelytyötä" kuvankäsittelyn kautta. Tausta saatetaan muuttaa tai sieltä häivyttää jotain. Ehkä kampauksesta väärään kohtaan karannut hius häivyttää tai varjo kasvoilla tasoittaa.

11. Valmis!

Näin helposti se siis käy! Tähti-look lehden kanteen ei siis vaadi kuin hieman puunausta ja kiillotusta. Jos kaikkiin kohtiin haluaa käyttää Hollywoodin huippuammattilaisten apua, loppulasku on suunnilleen 6000 euroa.


Kuvat: Shutterstock, Getty Images

Lähde: Glamour

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.