Mainos

Haluatko kesyttää kotisi kaaoksen? Hae mukaan uutuussarjaan!

Uutuussarjaan etsitään perheitä ja pariskuntia, jotka haluavat tehdä ison elämänmuutoksen järjestämällä kotinsa perinpohjaisesti uusiksi. 

Onko kotisi eteinen ulkovaatteiden ja kenkien taistelutanner? Kertyvätkö keittiön tasot täyteen niin että ruoanlaitto alkaa raivauksella? Eivätkö vaatteet mahdu kaappeihin, mutta silti ei ole arkiaamuna mitään päällepantavaa? Ja lelut ovat vallanneet joka nurkan!

Rabbit Filmsin tuottaman uuden ohjelman asiantunteva kodinuudistustiimi auttaa tehostamaan kotisi toiminnot ja tuomaan järjestyksen sekasotkun tilalle. Lopputuloksena paljastuu kaunis koti, se joka on ollut hautautuneena tavarapaljouteen.

Sarjassa perhe käy ammattijärjestäjän johdolla läpi jokaisen omistamansa tavaran ja tekee valinnan: säilytetään, myydään, lahjoitetaan tai laitetaan kierrätykseen. Järjestäjä organisoi kodin säilytyksen uusiksi tärkeänä apunaan puuseppä. Uusia tavaroita hankitaan mahdollisimman vähän, sillä kierrätämme ja fiksaamme kohteiden olemassa olevia huonekaluja toimimaan paremmin osana kodin säilytysjärjestelmää. 

Täytä hakulomake täällä, jos olet kyllästynyt jatkuvaan sekasotkuun ja jos innostuit kesyttämään kaaoksen kotonasi.

Lue myös:

    Uusimmat