Mainos

Halla-aho terrori-iskuista: "Todennäköisesti jossain kohdassa kosahtaa myös Suomessa"

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho sanoo MTV:n haastattelussa, että terrori-iskuja ei pystytä estämään Euroopassa turvallisuustoimia lisäämällä.

Halla-ahon mukaan paras keino on tiukentaa maahanmuuttopolitiikkaa ja integroida maahanmuuttajat tehokkaammin länsimaisiin arvoihin ja elämäntapaan.

– Valitettavasti tällaiset iskut ovat seurausta vuosikymmeniä jatkuneesta huonosta maahanmuuttopolitiikasta. Tällaisella turvallisuussirkuksella, joka Euroopassa on ollut käynnissä pari vuotta eli lisäämällä betoniporsaita ja sotilaiden ja poliisien läsnäoloa kaduilla, voidaan luoda vähän valheellistakin turvallisuudentunnetta ihmisille, mutta ei estää näitä tekoja, Halla-aho sanoo.

Halla-ahon mielestä ainoa keino on muuttaa koko ajattelu maahanmuutosta.

– On hyväksyttävä se tosiasia, että suurin osa kolmansista maista ja etenkin islamilaisesta maailmasta muuttavista ihmisistä ei tule koskaan integroitumaan länsieurooppalaisille työmarkkinoille. Puhumattakaan niistä sosiaalisista ja rikollisuuteen liittyvistä lieveilmiöistä, joita yhteiskunnasta eristäytyneet maahanmuuttajayhteisöt eurooppalaisissa kaupungeissa aiheuttavat, perussuomalaisten puheenjohtaja sanoo.

Halla-aho pelkää, että Suomikaan ei säästy terrori-iskulta.

– On itsestään selvää, että riski on olemassa kaiken aikaa ja matemaattisella todennäköisyydellä jossain kohdassa kosahtaa myös Suomessa, hän sanoo.

Jussi Halla-aho on lauantaina kello 19.10 vieraana syyskauden ensimmäisessä MTV:n Uutisextra-ohjelmassa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.