Halla-aho hallituskriisistä: ”Katastrofaalisessa tilanteessa olevat puoluejohtajat mittaavat kummalla pokka kestää”

SDP:n ja Keskustan välit kiristyvät – mihin hallituskriisi etenee? Jussi Halla-aho ja Antti Häkkänen kommentoivat viimeisimpiä käänteitä 14:33

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen ja perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoivat tänään valtoimenaan vellonutta hallituskriisiä.

Häkkänen arvioi Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen -ohjelmassa, että keskustan ja SDP:n välissä on tapahtumassa jokin suurempi välirikko. Häkkänen pohtii, että kissa-hiiri -leikistä päätellen kriisissä on varmastikin kyse paljon syvemmistä asioista kuin pelkästä Posti-kysymyksestä tai Rinteen asiasta.

– Kaksi suorastaan katastrofaalisessa tilanteessa olevaa puoluejohtajaa mittaavat sitä kumman pokka kestää. Huomenna se nähdään. Tosiasia on, että kummallakaan puolueella ei ole oikein varaa tämän hallituksen hajoamiseen, koska parempaa tarjousta niille ei ole tulossa, kommentoi puolestaan Halla-aho keskustan puheenjohtajan Katri Kulmunin ja Antti Rinteen välistä tilannetta.

Halla-ahon mielestä vihreät teki räikeän virheen kun puolueen puheenjohtaja Maria Ohisalo ilmaisi aikaisessa vaiheessa luottamuksensa Rinteelle ja puolue on sittemmin joutunut perääntymään tästä.

 

Lue myös:

    Uusimmat